Vi što serete za ljiljane, do 91. 90% Bosanca i Hercegovaca nije znalo za ljiljane, a sad ih nesto veličaju.Drugo,ljiljani su svakako stilizirani krst.Treće, nije to neki rijedak i za nas poseban simbol.Pogledajte ljiljane u Francuskoj, u Italiji...Četvrto proučite malo bolje zastavu Srbije, pri dnu, ispod orla se također nalaze ljiljani, još jedan dokaz da to nije posebno i specifično za Bošnjake.Tako da, ostavite se ljiljana, zastava k'o zastava, zastava sa ljiljanima jeste lijepa, ali je drugi narodi u BiH nikada neće prihvatit i pomirite se sa tim.Zastavu sa ljiljanima možemo imati samo u Džamahiriji.Vatrina zastava ne valja realno, ali pomirite se sa tim da se ljiljani neće vratiti za državne simbole, jedino se može promijeniti sadašnja zastava u neku bolju i kraj priče.
sta ces kad je to zbunjeno. Jadni pricaju okolo da poticu od nekog "naroda Bogumila", a to bi ti bilo isto kao kada bi neko pricao da potice od Dervisa, zabranjene sekte u Islamu..
I vidim sad pizde koje dislajkaju.Jebe se meni za dislajk, napucajte ih hiljadu, al me zanima vaše mišljenje, zašto dislajk ? Gdje sam pogriješio ? Šta sam slagao ? Hajde vrli znalci ispravite me i naučite me nečem novom.
Prikaži sve komentare (143)