Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad nisam vidio Merkelovu sa ovako finim osmjehom. Dobro došla u Bosnu i Hercegovinu!
Doooch, sie lächelt immer. Die ist immer freundlich :)) und mag auch immer gerne einen Selfie schießen
Sad kad gledam ove slike tuga me uhvati i suze mi na oči krenu, tačno se vidi na ovom jadnom narodu da je očajan dok ovako pružaju ruke Merkelovoj i gledaju je kao neko svjetlo na kraju tunela koje će im pomoći u svom tom jadu u kojem su zbog ovakvih političara i države kakva jest.
A jeste je hvale nesta ko da je ne znam ko... a nije mogla ni onaj cvijetic da stavi na sebe za srebrenicu. eto koliko joj je stalo do svega. obicni politicki potez malo proci bosnom i kuci
I jeben i kosovo i albaniju veliku i njihove kao i ove nase novonastale nazovi HIN drzave
Jeben mamu i angeli i ovim poltronima kapitalistickim i hitleru sto napravi ovu angelu i europi koja nam je dobro ZAĆERALA pa nam sad kao pomaze,i koja glupa stoka bosanska (pretezno muslici)(i ja sam muslic)koja svrsava sto HIM je dosla angela okupatorica.I jeben njemacku i pomoc i podrsku u nametnutom nam ratu, i da se i kod njih hoce zaratovati pa da vide kako je >"lijepo"mater HIM
Samo srbenda mrzi i ne vole merkelovu jer ona srbiju najvise mrzi znate sta je zadni put izjavila Zitat srbija je zadnja rupa u balkanu sto smije nesto da kaze u balkanu jer ako samo pisnu jebace ih Obama raketama
Ova krezava baba sa maraom je baš trebala da je dočeka. Angela je sigurno neće zaboraviti ,to se rijetko viđa.
A za šta su joj zahvaljivali, samo da mi je to znati???????
Ne mogu da ne primjetim u posljednje vrijeme iritantno učestalo ponavljanje jedne riječi - kazao, kazala, kazati. I to u svim medijima (pogotovo na TV Sa), a sada i na Klixu. Ne kontam zašto??? Obično se u jednom tekstu mijenjaju - rekao, kazao, naglasio, objasnio, istakao, podvukao, dodao i slični sinonimi. Evo samo u ovom tekstu - kazao, kazao i kazao - tri puta. PARA UŠI! p.s. - obilazim tekstove na klixu i upirem prstom, tek da se zna da nije slučajno.
Garant su je pokušali ođepariti
Bosnjaci su toliko politicki neobrazovani da je to bogu za plakati.Bolje zahvalide Spaniji koja je prva podigla glas u EU i trazila da se prestanu sprdati s nama zatim ed vulliamy and florence hartmann bez njih nikad Bosna nebi pravde vidjela. Politicki clanci dragi moji postoje da bi se citali i razumjeli a ne samo da procitate naslov ako i tolko, Drugo,net sluzi i za obrazovanje a ne samo za igrice.
Dok ovo ne svatite dudace te palac kao i do sada.
Nicim nije zasluzila takav docek,niti bilo ko od velikih zemalja koje su ovu patnju mogle prekinuti prije 20 godina a nisu. Radje se zahvalite malim drzavicama kao sto su Spanija,Irska,Finska...koje su nas podrzavale dok su velike sile spavale. Ako ce mo iskreno onda je Britanija ta koja je zaqsluzila docek,zatim USA,pa tek onda Njemacka,Francuska...ali prvenstveno male drzavice imaju privilegju na kojekakve zahvale.
Zaboravih a nikako nisam smjela i nase komsije HR i Slo i zahvaljujem im se na podrsci pri usvajanju rezolucije.
Svaki visoki zvanicnik neke drzave je docekan da kazem u velikom stilu naravno osim srba i njihove brace rusa koji vise nisu niti su bili dobrodosli ikad u Republiku Bosnu i Hercegovinu.
ovako ni oni u Africi ne dočekuju, kao gladni psi željni komada kruha.
A Grci je dočekali s kukastim križem, hahaha. Vidi se tko ima ponos, ovi na slici sigurno ne, bacati se nekome pod noge, na silu ljubiti(još Nijemci to ne vole)Bože, svašta...
Aha, zato ga Nijemci sad slozise Grcima i ne vade.
Grci ne skidaju gaće pred nikime, vi nema pred kime niste skinuli, malo zapad, malo istok, malo turci, malo arapi, prelivode nitko ne voli, baš nitko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
velika žena i političar, svaka joj čast na svemu. Hvala na svemu što je Njemačka učinila za naš narod u ratu i nakon rata a hvala Merkel što će se založiti da se otvori njemačko tržište rada za građane BiH. Zamislite da se neko u Njemačkoj ili bilo kojoj drugoj zemlji hoće slikati i pozdraviti naše političare hahaha
Nju inace niko ne ljubi. Sad' ce zapamtiti Sarajevo za sva vremena i boriti se za BiH. Sto bosanske zene i cevapi od svijeta mogu napraviti, to ne mogu ni Navajo indijanci.
Andjo .,,,,,em si mocna........em si pametna..........em si mrak