Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bagra velikosrpska! Kad Dodik pljuje i vrijedja muslimane onda niko ne reaguje od \"srpske\" i srbijanske vlasti vec odobravaju takve istupe! Kad Silajdzic kaze da oni koji ne vole BiH mogu napustiti tu zemlju onda se sruci lavina na njega kako je on muslimanski ekstremist i zeli protjerat srbe! Kao da Velika Srbija nebi to ucinila sa muslimanima! Odvratni su i licemjerni!
Mamu vam ustašku i balisku sve vas treba pozatvarat
Da li je A(I)lija bio zabrinut za zdravlje vojnika koje je monstrum pobio u koloni koja je izlazila zi Tz? Da li je A(I)lija bio zabrinut za zdravlje poridica koji su izgubili sinove koje su poslali na odsluzenje vojnog roka (18 godina). Neka A(I)lija crkne kao pas u zatvoru, ali polako, uz najvece moguce muke, da mu na oci dolazi svaki vojnik kojeg je monstrum iz Tuzle ubio. Neka je A(l)iji proklet i rod i porod, za sva vremena.
Koliko su zabrinuti da sinoć nisu oka sklopili! Ja im priče!
\"\"dok je DoDICK slao avion (koji ste vi porezni obaveznici platili) po onu babetinu niko se nije bunio,\"\" Razlika je da je babetina odradila svoje a ovi supci nisu. Ne provaljuj se.
mogu mislit kako su zabrinuti hahaha mamare vam se nakarindjam
dok je DoDICK slao avion (koji ste vi porezni obaveznici platili) po onu babetinu niko se nije bunio, sad tu nesto prosipate suplju PS: @SA-X: Pokenjam vam se na stranicu i na šifru i na \"programera\" koji je ovako profesionalno implementirao u sistem.
@skandalozno pa nije mu Ana savjetnica,nego njegova zamjenica(dodikov pijun)...malo se informisi pa pricaj
Za sudjelovanje u osiguravanju konvoja od 1.200 civila koji su 21. augusta 1992. godine vođeni iz Prijedora u Travnik na razmjenu, terete se Saša Zečević, Radoslav Knežević, Petar Čivčić, Branko Topola i Marinko Ljepoja. Prema navodima optužnice, Čivčić je u to vrijeme bio komandir Prvog interventnog voda pri SJB-u Prijedor, Zečević, Knežević i Ljepoja pripadnici istog voda, a Topola stražar u logoru Trnopolje. Državno tužilaštvo tvrdi da su četvorica optuženih zajedno sa ostalim pripadnicima Prvog interventnog voda izdvojili i strijeljali oko 200 muškaraca na Korićanskim stijenama na planini Vlašić, dok je Čivčić “nastavio konvojem do Smetova”. Jakupović je kazao da su na Korićanskim stijenama i u pratnji konvoja bili pripadnici policije i vojske, te da su oni vršili selekciju muškaraca. On je istakao da su imali “uniforme svijetloplave boje i bivše Jugoslovenske narodne armije (JNA)”, te automatske puške.
To vam se zove znak paznje. Uzurbano se vrse pripreme za prijem GANICIJA u CZ. Izvinjavam se, ali da razjasnim ovo CZ nije ni crvena zvezda ni crvena zastava nego CENTRALNI ZATVOR. DOBRO NAM DOSAO I DA STO DUZE OSTANES POSTO SI NAM JAKO DRAG GOST.
dobar gest ali alkalaj da imas i gram casti nebi stavio svoju nogu u srbiju i bergrad, jesili svjesan sta si ucinio? srbia udara po bosni i hercegovini i ti ides na diskusije u tom gnijezdu fasista i zmija, agresora bosne i hercegovine, koga ti imas za savjetnika? anu trisic babic koja rusi bosnu i hercegovinu? jedan bosnohercegovac koji voli svoju drzavu i gradjane a pogotovo na poziciji i funkciji koju i imas nebi nikad stavio nogu u beograd , pa jesil svjestan?
Dajem sve ganiće za 1 Jurišića.....
Može biti, ali isto možda gledaju uslove u kojima će biti smješten Ganić.
HOCEL OVO DA MJENJAJU GANICA ZA JURISICA ? IMAL TO PODLOGE ?