Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOSPOĐO BUDIMIR SAMO NAPRIJED VI STE ŽENA VELIKOG SRCA ,RADITE ONO ŠTO SU 15 GOD. NEKI SAKRIVALI, OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA KAKVA SE ZELI A NE SIGURNO KAKVU JE VIDI OVAJ bogumil
Zločin je zločin, bez obzira koga počinio iz koje vjere ili nacije, zlocinci imaju svoje ime i prezime i treba da odgovaraju na sve tri strane, a zločin u Trusini se desio što je evidentno.
ovog treba odmah na vjesala, koje je to licemjerje pobi toliko neduznih Hrvata, a onda place o nekoj svojoj nevinosti...zlocinci su postali heroji u ovoj drzavi zla i rasula.
cuj martin luther, nevinasce zaista
Ja budala
@Justice : Budalo nemoj da mi psuješ majku ja govorim pet jezika i obišao sam cijeli svijet a M.L.KIng je bio luteranski sveštenik koji se borio za crnačka prava mirno i verbalno i zato su ga ukantali agresivcii što se za našeg gaziju nebi moglo reći.Ako ćeš ponovo da psuješ ne obraćaj mi se više.
Ma davno sam to skonto...samo koliko je ova drskost eskalirala...Jedni odšetaju u Svrbistan sa limenom muzikom,a Z..uki prišivaju tobožnji bijeg...Pa da je mislio biježat,da je imo zašto,davno bi nestao...bljak
Zuku u bajbukanu brez razmisljanja. Kriv je i to zna svako pa cak i ovaj hajvan Bogumil sto ovdje drzi \"bozanske\" laprdancije.
Budala i komentara.
Koji li jadan portal... Vi sigurni u planove... Pa treba i vas pobiti nesturcni novinarcici... Qrcine moje! Sta je sa snajperom na Babinom nosu... Raspitajte se oko toga nesto, hajde budite medij pozitivne ideje majmuni jendi!
a naslova i govana
Ta k*urvetina Vesna Budimir je mirna u ovom zivotu od nas ljudi... Notorna glupost je da Zuka planira bilo sta sto je spomenuto... Ne sikiraj se Vesna, sigurna si na ovom svijetu, nece te niko dirati... No, znas li Vesnice da je dunjaluk prolazan? Ako Gospodar nas odluci, a nadam se da hoce, Zuka ce lezati pored rijeke, u hladovini, i gledati te kako se patis .. i to VJECNO, jer buduci svijet nije prolazan! Naravno, ne ocekujem da se svako slozi sa mnom, imate pravo da kazete i da pricam gluposti. Svako ima pravo da misli i kaze sta zeli, pa i oni koji su na pogresnom putu i koje je Gospodar, Bog Svemoguci zaboravio... Kako god komentarisete Zukin slucaj ili moje misljene, znajte da ce se jednog dana od nas neko smijati i sjetiti se Vaseg komentara. Boze Svemoguci oprosti svim dobrim ljudima i nagradi ih Dzenetom lijepim, a Vesnu Budimir i Ibru Bulića pocasti uzarenim ognjem koji se ne gasi nikad, a voda da im bude ključala mokraca. Amin
AVAX p...ka ti mat.. seljacka ti znas nesto o Zuki covek prica 3 jezika prosao svijet sto ti neces ni u snu svom,posteno se borio za ovu jadnu drzavu koja mu se ovako zahvalila.
@bugojno, ti nestali hrvati su se sepurili i silovali cure po ulicama prije nego su ih pravi borci, borci Armije BiH pohvatali i pobili ko pse, što oni i jesu...gdje god ste se sa nama sudarili dobili ste po p.i.z.d.i paščad jedna
To Ti tek sad skonto,aaaaaaaaaaa???????????????????????A upališ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dobro jutro,Kolumbo !