Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da j jednog ubio treba smrtna kazna ! a ovi što ih brane njih po trgovima povješati !
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=57381
Moj Sejdiću pokazali smo jedinstvo u ratu, pokazaćemo ga i danas. Ti si heroj ovog grada. Protesti će biti ako bude bilo potrebno i to nam ne bi bilo prvi put! OD DRINE DO UNE!
Hvala Bogu.
"Protuzakonitom zatočenju više od 100 osoba srpske nacionalnosti"-MAMU VAM RETARDIRANU Pa u Goraždu ljudi bili zatočeni tj u zatvoru 4 ratne godine.
KAd se hapse Cetnici,onda su oni po misljenju balija obavezno krivi,a kada se hapse balije onda su obavezno nevini. Jednostavno nema nista od ove drzave,umna ogranicenost i pristarsnost najveceg broja ljudi,na sve 3 strane govori da Bih treba ukinuti kao drzavu,jer ovakva kakva jeste Bih,odgovara samo nacional kriminalnim Vodjama,i strankama,da love u mutnom i da bogate sebe.
A Bih je tvoja ,nije moja?Privatizirali ste vjeru,naciju,sve bando talibanska. Bolje ju je ukinuti,nego da je nacional kriminalci drze 25 godina na klimavim nogama,i da se osim huskanja i kriminala ne bave nicm drugim. KAda bi se podijelila,onda bi i SDA morala poceti razmisljati o ekonomiji,ne bi vise imali alibi u Cetnicima,i oni u balijama. Otidji u Banja Luku smradu seljacki,i reci im to sto si rekao meni,rasiri SDAovsku zastavu tamo,mater ti hebem nerealnu seljacku.
Treba te vratiti u Medjedju iz koje si sljego u grad,pa ti drago sto je SDa zakocila anex 7 i sto te ne vracaju na selo,da bi imali glasacko tijelo u vecim gradovima Federacije,a fol se zalazete za cjelovitu Bih,bagro lopovska seljacka. Bih unistavate upravo vi papci,kojima je rat bio brat,pa ste se ucahurili na 23% Bih,i ne odgovara vam da ovdjhe zazivi Pravna drzava,pa branite svoje koljace,ali su Cetznicki obavezno i uvijek krivi,cime pokazujete da ste extremi nerealni slicni Cetnicima,ne razlikujete se ni po cemu. Umjesto da cistite smece ispred svojih vrata,i umjesto da pokazete da je suzivot u Bih moguc,branite svoje kriminalce. Ne kazem da je ovaj covjek obavezno kriv,ali ga vas 90% brani bez ikakvog pojma o tome ,samo zato sto je balija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Сафари слобода.