Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha....grohotom se smijem :-)))))))))))
Haha ovi ga kao traže a ovi ga kao brane.Homogenizacija torova:-)
Jeb-o vaku državu gdje predsjedništvo štiti kriminalca najgore vrste. Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sav eventualni kriminal koji je pocinio treba da mu sudi Sud BiH. Ovdje se ne radi o kriminalu nego o ratnom zlocinu za koji ga je Sud u Hagu oslobodio i sta sad Srbija ima s tim i s nasim gradjanima.
Dok je ovaca..nece falit vune....hajmo na izbore..svi za svoje opet...
...sda i snsd dogovorili optužnicu u beogradu :)...namještaljka :)
Ajd sto se ovi iz FBiH "čupaju", ali Mile se zado' da tobože brani srpske žrtve iz Podrinja, kako prenosi klix ;)
Pa normalno, zato je i Bakir prigrlio Orica da bi Srebrenicani (SDA) bili jos odlucniji u glasanju. Naravno Bakir nece stati iza ledja Ilije Jurisica, ali ce zato stati iza ledja Orica, koji je poznati mafijas.. pa ce tako Bakiru lakse finansirati kampanju. Inace, tresla se gora..rodio se mis. Nista od ovoga nece biti. Ni izrucenja , ni pic*e materine samo kupovina glasova od strane SDA. Mi cemo svi glasati u ime slobode i odbrane drzave i nastaviti pusiti ku+ac kao i ostalih 20 godina. Sretno svima !
da je ilija alija možda bi se borili i za njega a dok se taj ilija borio za bosnu bakir se sakrivao kod babe u sefu