Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam navijac federera i mislim da je najljepse igrao ali isto tako kada iskljucimo nacionalizam realno je da se tenis promjenio dosta da su recimo na travi prije poeni bili kratki sa dosta izlazaka na mrezu i ne moze se noletu oduzeti da ce vjerovatno po rezultatima biti najbplji teniser to da se ne lazemo zasluzeno sigurno mentalno najjaci igrac preokrenuo je meceva na taj nacin od us opena sa federerom pa na dalje da se ne lazemo svaka mu cast na svemu veliko je to odricanje
Interpukcijski znakovi su izmišljeni sa razlogom.
Ovako pise samo istinski teniski tan! Svaka cast! Covjek je mentalno najjaci igrac, unistio ih je psihom!
Ne voli ga niko jer je srbin, jer su ga Milosevic, Karadzic, Mladic, Vucic, Dodik i ostali doveli do toga da niko srbe ne voli.
Ajd ne lupaj. Zabole patka ove što idu da gledaju turnire za likove koje si nabrojao, ako uopšte znaju o kome se radi. Generalno, imaju odbojnost prema svemu što dolazi sa Balkana a tu spadaju i tvoje plemenske zajednice.
Prikriveni nacionalista i sektas. Stovatelj rakije cica Draze i amfilohija Radovica. Nevidjeni licemjer.
Ako bi kojim slučajem prije servisa prebacivao "loptice" iz jedne nogavice u drugu možda bi ga i zavoljeli.
Recimo ovako, NIKO od zapadnjaka NE VOLI ni jednog iz bivše Jugoslavije! Bio ti dobar koliko hoćeš, opet nas ne vole. Znači, Đole, radi svoj posao i nek ti se napuše kite!
Zapadna Evropa je bez Slavena. Ne mogu oni preci preko toga. Jednostavno su tako odgojeni koroz istoriju, kulturu i interakciju. Malo ima romanticne simpatije prema Ruskoj monarhiji i njenoj kulturi posto je plemstvo bilo izbjeglo na Zapad i tu se asimiliralo.
Zato sto je srbin
Nole je babo i Nadalu i Federeru. Umiješao se u rivalitet ove dvojice, i dokazao da je bolji i od jednog i od drugog. Evropske kompleksaše to ubija.
Federer je trebalo da se bavi umetničkim klizanjem ili baletom. Tu bi njegova elegancija daleko više došla do uzražaja nego u tenisu koji je odavno postao gladijatorski sport.
Nije katolik to je sve
Dobro, ponekad izleti, ali ima ponasanje sampiona. Bolje se snalazi u medijskim nastupima od obojice, pogotovo od Nadala, mada i tu nekad izleti.
Meni je Beker bio kralj! Nikad dosadan, pun karaktera.
Iza njih stoje zapadni mainstream mediji, Đoković će uvijek za njih biti autsajder s Balkana
Zato ga obožavaju svi slavenski narodi. Više mi i ne treba. A to što navijaju protiv njega je samo imperativ za bolje igre i više pobjeda. Znači, sve je na svom mjestu i kako treba da bude.
Ja volim Noleta. Nek se kofrči na terenu koliko god hoce. Ima i razlog. I nije tacno da ga ljudi ne vole. Vole ga. Jedino je problem sto se pojavio u krivom trenutku. Znalo se prije, Rafa ili Federer. I onda se pojavio “tamo neki” Djokovic.
Kakav Đole i marketing osušio se ko asketa a da ne pričam da je seljačina na kvadrat, lik bez stila prava vreća kostiju
Ljubomora 🤣🤣🤣