Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koka ne miruje,kome je cudo taj je budala,ovakvih je 99.9%,ja sam imo ovakvu Sabalenku u Bosni,ostavila mi i djete od 10 mj.,srecem mnogo ljudi kazu cuvam unuce sin otiso u Njemacku,mati ga ostavila,nama ga sud dodjelio,da ne ide u dom,ja zaplacem,treba to izdrzat, toliko o ugrozenosti i danasnjim kuravelama o kojima trube svaki dan na tv i sl. forumima.
Nedaj se drug. Nije do tebe. Zele nesto novo, da vide sta ima u gaćama drugih ljudi, da isprobaju taj adrenalin. Upravu si sve..
Ubi se coek a bio mlad... Ona nadje novu belegiju i svima dobro
Dobra !
bas je pogodilo
Libo nju sto joj se bivsi ubio,nasla je one novog tajkuna
neka vrlo rasna
Ova kurava na nivou čovjek se jos nije ni ohladijo al eto valda je ovo sada normala u nenormalnom svjetu
jedan se otego drugi se protego, al bukvalno
ide svijet lagano u djavola
Zene vec na sahrani umrlih muzeva pocnu da se krešu sa prvim koji je zagrli
@zelenapupavka Glupane glupi, upucujes meni te femi tipicne odgovore dok ti tvoja treba po Sarajevu prva ganja moje auto. Zna raja jedno jebeno sportsko zeleno ;). Ali imas srece pa se gadim na kurave pa ti je necu busiti dalje. Ali ti si sada "baja" sa tim odgovorom dok ti se mala kara okolo... Kako mozes biti corav tako...
Sve ste vi iste... Kada kod pomislim e ova mora da je dobra, posteno se zajebem. I prije su takve bile, samo sto bi se kuravele osudile i bilo bi to sramota u drustvu a sada su ponosne a muski gledaju kao oni mali psici i sute.
God*
Nadji sebi frajera, pa sa muskarcem.
Koja budala planeta puna kuravela a on se ubi radi jedne.
jeb.vao ju je i prije 100%
pitanje je samo.a sto se on ubio. to niko ne zna a to he glavno pitanje.
Za budalama tuguje samo najbliža rodbina, a ona mu je svakako bila bivša kada je izvršio samoubistvo!
pravo joj tesko palo