Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FEDERER JE GOSPODIN ZA OVOG ĐOKOVIĆA,NEKA SE UGLEDA NA NJEGA NEKA MU BUDE UZOR U SVEMU!!! FORZA FEDEX NAJBOLJI SIIII IGRAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FEDERER JE KRALJ BEZ OBZIRA NA SVEEEEE
novak djokovic je hrvat milion posto! rodila ga sveta hrvatska majka, a mi hrvati samo i znamo igrati tenis, a srbi su ustvari svi hrvati i odmetnuli su se od vjere. nole, vrati se svojim korjenima hrvatskim
Oni mašu s ljiljanima gdje hoće i kad god hoće, a to što si ti zadovoljan što Srba skoro da i nema na teritoriji koja se danas naziva \"pederacija\", i što te je baš briga za našu Kolijevku tj. za Kosovo i Metohiju, samo govori o tebi da ti ustvari ne voliš Srbe, naprotiv, ti i takva bagra ko ti ih želite iskorijeniti sa svih teritorija gdje smo vijekovima živjeli, počevši od Republike Srpske Krajine, pa do srpske Crne Gore. Najvjerovatnije ti i nisi \"Draža\", nego neki CIA strani element koji želi nas Srbe koji živimo u pederaciji iskorijeniti. Nećete uspjeti, obećavam vam!
Alija, handzarlijo, hvala ti na lijepim zeljama. :) Mi iz Republike Srpske smo svoja ognjista odbranili i ocistili od takvih kao sto si ti i ne mozes nama prebacivati sto je Kosmet izgubljen. :) Braca u Srbiji nije bila tako efikasna pa je rezultat sve manji broj Srba tamo. Meni je bitno da smo vas, balusnice, sveli u domen statisticke greske. :) Vama je dosta tih 23%, tu masite ljijanima jer u Republici Srpskoj necete!:) Nasem Noletu je majka Hrvatica ali to nema veze sve dok nasa Srbenda razbija pod srpskom zastavom. I da je Hrvat od glave do pete a da igra pod srpskom zastavom ne bi mi smetalo. :) Zivio ti nama Nole! Zivjela Srbija! Zivjela Republika Srpska!
I mi tebi fašisto Dražo želimo sve najgore i da poslije Republike Kosovo izgubite i Republiku Vojvodinu, Republiku Sandžak i još teritorije, pa da bude ona stara poslovica: \"SRBIJA K\'O NOKIJA - ŠTO MANJA, TO BOLJA!\" :D Joj bezveze igro Đokan Novak (ON JE HRVAT, jer je Novak pravo 100% hrvatsko ime).
Bravo Nole, Srbendo nasa ! Nije bila vrhunska igra ali ga je mentalno dotukao. A \"akademiku\" i ostaloj Alijinoj bagri zelim sve najgore i da crknu od muke! :)
@Jebim, Ti si najveće smeće od (ne)čovjeka koje sam sreo na svijetu i virutualnom svijetu. Ako ti je taj Jeremy šukno jal te kad prosuo, ne moraš čojka spominjat i lajat o njemu kad ga nejma mađ komentatorima. PIH, baš ste bagra vi četnici!
Svaka cast Nole majstore, iscekujemo zeljno tvoje dobre igre i nove trofeje...
ahaha Jeremy i Jebim su komse prave, bas se paze redovno ;) Akademik :D
A kako bi tek \"UZIVO\" da ti Jeremy u tangama prosamje guzicicom ispred nosa?
ISKRENE ČESTITKE MAJSTORU TENISKE VJEŠTINE NOVAKU ĐOKOVIĆU!!! PRAVI MAJSTOR I VEOMA POZITIVNA LIČNOST. SRBI, UGLEDAJTE SE NA OVAKVE SPORTSKE GROMADE KO ŠTO JE NOLE, A NE NA GENOCIIDAŠE POPUT KARAĐIĆA MIČIĆA I OSTALE BAGRE!!! GLEDO SAM MEČ I UŽIVAO!
Očigledan je pad u igri Federera i male su šanse da se uskladi njegovo mentalno stanje i tehnika udaraca koju je posjedovao.Poštovao je uvijek svog protivnika u igri za razliku od Đokovića koji predaje mečeve kada gubi.Đoković nikada neće imati publiku koju ima Federer,ljudi ga vole gledati i kada gubi.Svoje najbolje dane je odigrao u visokom stilu o kojem pojedini igrači mogu sanjati.Nastupa era agresivnog i destruktivnog tenisa iščezava sva ona ljepota teniskih udaraca a u takvom tenisu Federer se više ne snalazi.
Nolee, svaka cast, cestitke za igru, a svajcarac nek lomi rekete, nekad bio dzentlmen pravi, a sad...... placipi.ka . Novace, sretno u finalu
Nole majstore! Kralju! Vracas se u formu, to smo cekali! Supcina Federer moze samo da lomi rekete! Na kraju ni sudiji nije pruzio rukuč Sad si pao najnize, Rodzere... Nole car!