Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako su i nama protiv Portugala, samo su se sad aebali Bosna ide dalje
Kako god i gdje god okrenes ovi Srbi ugrozeni :-)
Ako si pratio EP vidio bi da je Irska imala 21 bod a Turci izvini 13 bodova cak i manje mozda!
Ja ništa ne kontam, ocam\'.
Namjestili su i nama Portugal ali ćemo ih ako Bog da pregaziti i osvetiti im se!!
Jah, I STA SAD ?
pa sta je ovdje onda novo. Sve je to marketing i veci novci ako njih dvojica igraju u finalima. Evo sad smo imali primjer zrijeba za EP gdje tacno postoji i racunica zasto je jedna Irska sad nosilac(Ruka Henry-a i prolaz francuza na njihov racun) a trebala biti Turska. Namjeste se tacno protivnici za koje su sigurni ko ide dalje. Realno BiH-Portugal - zna se da Portugal il ti ga Ronaldo mora igrati EP a i da njihova igra nikako ne odgovara nasoj igri. Onda da se izbace Estonija i Crna Gora jer od njih nema zarade itd itd. LP isto tako zasto se nikad ne dese u pravom smislu \"grupe smrti\" sa 3il cak 4 favorita koji su u razlicitim potovima. Sve je to NOVAC ;)
Siroti mali srpcheki.
sreca pa nije hrvat u pitanju bilo bi odmah MAJORIZACIJA i doguralo bi do Strazbura :)
Amer delić u drugom kolu............ živinice opena...................... ahhhaaaaaaaaaaaaaaaa hahaaaaaaaaaaaaaaaaa
www.poker84.eu
Heljp zerbia !!!
@emir... koji oni? :)))
sad ce reci da su i oni preobrazaji Novaka Đokovića u Mariju Šarapovu namješteni od strane ITF-a.
vazda oni ugrozeni. ccc
EH OVO SE DOGODI KAD NEINFORMISANI LJUDI POCNU DA PAMETUJU! JEDINA ISTINA JE DA SE NA TOURU MOGU SUSREST KAO PRVI I TRECI, ODNOSNO KAO PRVI I CETVRTI! MEDJUTIM, SVAKI TURNIR I SVAKI ORGANIZATOR TURNIRA DEFINISE NA POCETKU GODINE KAKO SE SPROVEST ZRIJEB! PRIMJER: US OPEN, KOJI JE ZADNJI GRAND SLAM, DAKLE PRIJE POCETKA SEZONE ZA TU GODINU, ODREDI DA LI CE IGRAT PRVI I TRECI ILI PRVI I CETVRTI! STO ZNACI: US OPEN SE IGRA U SEPTEMBRU I ONI NE MOGU ZNATI 9 MJESECI UNAPRIJED KO CE BIT PRVI, DRUGI, TRECI, CETVRTI.. ISTO VAZI I ZA OSTALE TURNIRE NA TOURU! TEORIJA JE GLUPA, A ZAGOVORNICA ISTE JE SUBJEKTIVNA (KAO PRVO) I NEINFORMISANA!
Ma daj ne s.e.r.i.... Nije to do zdrijeba, nego zato sto je Federer uvijek bio bolji od Djokovica, i bit\' ce!