Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fedex je najnormalnije biće koje sam vidio. Baš vidiš da je čovjek zadovoljan sobom, uživa u onom što radi, nikad nije vodao neke manekenke i glupirao se a uvijek u vrhu. Ovaj "Oj livado" je potpuna suprotnost, ne pamtim majke mi kad sam veću budalu sreo.
@Oj livado Znas ti dobro koje ikone i na kom tavanu. One sto ti je babo reko da ne diras niti ih babo dira, a opet ne smije da ih baci.
Nemozes ti reći da GOAT nije u sposobnosti da to uradi, nista nije nemoguce ljudi.
Pa kako je onda uzeo Wimbledon prosle godine ako je tako star i loš kako vi kazete. Očito da nemate pojma o tenisu samo nako naprazno laprdate. Samo naprijed Roger.
Mozes Grand Slam al' u K.urcu,penzija Roger,vrijeme je
Ko da citam Wengerove rijeci dok citam ovaj clanak... :D Ali mozes ti to Rogere
Rodza,sjedi evo ti kec,proslo je tvoje. Treba ti skoro 3 hiljade bodova covjece da uzmes prvo mjesto.
Sta ti je budalo jedna, opet izgleda nisi lijekove popio? Kakvi preci, kakve ikone i djedovi? Vjerovatno se smatras izuzetno lucidnim i visprenim koristeci uvijek isti sarkazam u svojim komentarima, samo je problem u tome sto je sarkazam za pobjednike a ni slucajno za vas propale Srbe koje je svijet vec sto puta ponizio na sve moguce i nemoguce nacine. Yebo te taj tvoj Novak, imas od njega isto sto i ovi sto navijaju za Rogera, znaci jedno veliko nista. A dok se vi prepucavate oko pizdarija i nemate ni za hljeba, Novak i Roger se kupaju u sampanjcu, voze svoje jahte i vjerovatno su dobri prijatelji.
Federer je glavna nasa uzdanica u borbi protiv naseg pretka.Sa i.konama na prasnjavim tavanima koje su nam djedovi ostavili i sa a.lahom medju zubima navijajmo za domaceg tenisaca Federera u borbi protiv naseg pretka i eventualnom pobjedom radujmo se naj vecem uspijehu bih 24% sporta
Balavac, Federer je idol milionima i istinski sportista, a ti obrisi nos i idi gledaj crtane...
nemereš ti ništa u.s.ranko nego pusti ba njiha mladjih a ti hajd u pemziju