Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nole je najbolji
taj isti Djokovic je na dodjeli priznanja za najlicnost godine od strane Nezavisnih novina rekao sve najbolje o bih a ovde kad procitam komentare o njemu ne mogu da vjerujem! Zato on i jeste tu gdje jeste a vi isto tu gdje jeste... Kad vam se sport ne svede na navijanje protiv Djokovica vec budete gledali svoje stvari i navijali za malog Dzumhura bice i vama bolje sto posto!
Crknite dušmani!! Ponos SRB-in!!!
КРАЛЈ НОВАК ЂОКОВИЋ
loko smrdalji veci srbi od onih prekodrinskih :D
Pa ne mogu da vjerujem, vidite im prvu recenicu. Ahaha, ocigledna greska koju fanovi Djokovica nisu ni primjetili... E moj klix.ba treba vama jos godina da se usavrsite...
bravo nole najbolji si, al u drugoj ligi.
Bravo Nole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SRBINE ...................
bravo nole srbine!