Veliki uspjeh naše kuglašice
52
Saneli Redžić 4. mjesto na Paraolimpijskim igrama
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo!!! :)
Nasi paraolimpijci su jednostavno bolji u svemu. Oni su iskreno moji idoli da promjenim zivot na bolje.
Jbte radujete se ko da je osvojila zlatnu? Evo recimo Srbija je do sad na paraolimpijskim igrama, osvojila DVE zlatne medalje, i po jednu srebrnu i bronzanu, plus osvajaci zlatnih medlaja su postavili svetski rekord, nista samo da se javim i da kazem, neko je nesto pitao Srbija pa da kazem.
CESTITAM!
stid te je zato sto paraolimpijce smartas manje vrijednim ljudima. prokontaj malo svoj stav.
Ovo je neka namještaljka, ja kad sam bio na izletu, pardon olimpijadi u Londonu nisam mogao metu da pogodim. Ali mislim da će u Brazilu biti sasvim druga priča. Rio, here I come
Bravo za Sanelu, bravo za BiH. Ovi ljudi (paraolimpijci) zasluzuju sve pocasti.
Svoj najbolji rekord!? Cestitke Saneli Redzic
Najbolje da svi naši sportisti sebi amputiraju noge i ruke i da se bave invalidnim sportovima.Tu smo ba,mi turci nenadyebivi.Nisu za nas kjafirski sportovi.
Bata Živojinović...naravno...crkava pašče...
BRAVO SANELA :)
Od susjeda,Hrvatska t medalje a kolko je Srbija?
da je to istina ne bi to morao preko klixa govoriti...to je tursko bre, ko ti je babo :)
hajmo sad stoko malo kukajte kako nije neki uspjeh...fazlija je bar otisao...i to je uspjeh...ali bolje sjedit u stanu i kukao, zamalo ovo zamalo ono. pizdurine jedne :)
Svaka čast :)
od sest takmicarki. bravo!
o provjefrite na mom blogu o čemu je riječ i javite se na mail. Iggram niz do trećeg dobitnog listića. Prvi listić krenem sa 1050 kn. Ukoliko je dobitan, cijeli dobitak ulažem na drugi listić. Ako je i drugi doblitan opet cijeli dobitak ulažem na treći listić i ako je dobitan stajem i uzimam novac sa strane. Ako je nakon trećeg listića dobitak npr 5650 kn (minus početni ulog 1050), znači da sam zaradio 4600 nakon jednog niza od tri listića. I tako sljedeći dan krećemo u novi niz od prvog listića sa 1050 kn. www . organ . bloger . hr