Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino. Al zamisli da je njemu u glavi, rodnjenom mostarcu, BiH susjedna drzava🤣
Brat mu Igro za BiH, obojica iz Mostara, a on kaze treba se radovat pobjedama susjeda... nas je ovdje neko dobro zajebo.
Nije te 'zaebo' nitko... Možda jedino onaj tko ti je indoktrinirao mozak teorijom da Nijemac koji je rođen u Francuskoj neće navijati za Njemačku ili Albanac rođen u Srbiji da neće navijati za Albaniju ili Mađar rođen u Slovačkoj da neće navijati za Mađarsku. Tu te slagali. A ovo što dečko izjavljuje je više nego OK, mržnji nema mjesta kod normalnih ljudi.
Ali ja tu izjavu iskreno nisam vidjeo ni čuo
Hrvatska zaista igra fantastičan rukomet kao i uvijek. Želim im svu sreću da što dulje doguraju imaju dobar kvalitet igre. Danas naša BIH nadam se čudu da ostvarimo pozitivan rezultat protiv Nizozemske jer ko zna kada ćemo na euru dobiti lakšu grupu.
Pa evo ja sam državljanin bih kojem srce zaigra uz lijepu našu i tijelom prostruji kad vidim crven bijeil i plavi to se ne može nasilu takovi su osjećaji a bih volim jer zivim u njoj od rođenja dakle ne pjenite pojedinci
Neka su, samo bar je neki red da makar zelis i bilo kakav uspjeh drzavi u kojoj si rodjen i zivis, evo ja nemam nikakve veze sa hrvatskom pa im zelim uspjeh , a neko zivi i rodjen u drzavi u ovoj drzavi za koju igraju i hrvati pa ne zeli uspjeh to je glupost
Za njih su to hrvatski gradovi.....
Bravo, jaki ste ko beton, sretno dalje, navij
Navijam pored BiH i za susjede.
Ja sam vidio samo rvacke zastave i jednu NDH.
A jesi li vidio nekoga glupljeg od tebe. Eto ja nisam.
Pa izgleda vise Hrvata iz Bosne nego u hrvatskoj? Neka mašallah ne bi ni je zivio u sugavoj rvatskoj pored ovakve BiH
I pticama na grani je jasno da se ovdje radi o Bošnjacima koji su se indoktrinacijom odrekili bošnjaštva i Bošnjacima koji su ostali vjerni bošnjaštvu
Jbg, nekim ljudima je duša reći da su porijeklom ili kroz život vezani za više država, obogaćuju svoju ličnost. A kod nas opet nelogično da imaš više od jedne države u srcu, sramota poznavati i latinicu i ćirilicu, sumnjivo voditi porijeklo iz mješovitog braka itd itd. Imamo predrasuda napretek i ako ne izabereš svoje pleme i svoje boje, pravo si šuhveli. ☹️
Bosančica iz Bosne od Bošnjana. Gjde je srbičica ili hvratičica? Nema.
Nadhrvati. Sve im neko drugi kriv, hoće funkcije i plate jedne države a vole drugu državu. Pare zarađuju u BiH a kuće prave po Makarskoj rivijeri i Zagrebu. Mi ih hranimo a drugi ih hebu .
🇭🇷❤️🇧🇦 Idemo sutra i na utakmicu BiH protiv Nizozemske! Baš mi je drago da se igra u istom gradu pa da mozemo pratiti obadvije. Sutra je šansa za BiH da izbori drugi krug!
I ti bi prijatelju al se nema, kuće i stanove ne kupuju hrvati, srbi, bošnjaci več oni koji imaju .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da li će sutra biti hrvatskih navijača na našoj utakmici
Aha, eo vec krenuli da zauznu polpozišn
Isto kao bosanskih danas kad je hr igrala