Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa logicno da mora znati himnu, drzava koja ti pruzi sve voli je i postuj
Ćamila je naša Bošnjakinja i Hrvatica i sve u jednom. Divno i pozitivno čeljade koje je diglo cijelu repku na poseban nivo. U Hrvatskoj (a i u regiji mislim) je u par tjedana postala mega zvijezda i osvojila je sve svojim dobrim duhom i svojim igrama. Ona treba biti na ponos i Bošnjaka i Hrvata i svih dobrih ljudi. Ne treba ovako lijepe trenutke zagađivati nacionalizmom i brojanjem zrnaca - svi se mogu radovati. Još neštto - pazite - Ćamila je tek krenula...
U sebi pjevac Zemljo tisucljetna na vjernost ti se kunem od mora do Save od Une do Drine jedna si jedina a one neka misle da je to Lipa nasa domovino hihihi ko da moraju znati bolan bolan
Ova tema je kao mamac za papke da je razvlace kao cunga lungu. Ovo je reprezentacija drzave ....znaci kao predstavnik bilo bi sramota da nezna barem himnu. BiH nema reprezentaciju....tacka. Ovima sto petljaju politiku i Mostar....da trenutna politika je takva, a nekada nije (Mesic/Josipovic)...trebamo li svi da budemo ovce i samo pratimo sta nam serviraju ili imamo jedan zivot...kratak i treba da se okrenemo malo i sebi. Svaka joj cast.
Hrvatska-44 Olimpijske medalje....15 zlatnih❤🤍💙🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Još malo će reći Ćamili da govori u.s.t.as.k.i pozdrav za D.O.M S.P.R.E.M.N.I .Ćamila niko te ne može natjerati,da pjevas Hrvatsku himnu.Ova joj r.u.g.o.b.a govori,da pjeva himnu.
Zidan je Alzirac. Nije bas Francuska omiljena u Alžiru a opet....
Duša i srce❤🤍💙
Sa sportskog aspekta sve korektno, međutim euforicno skakanje i kreveljenje uz Thopsonovu pjesmu "Herceg Bosno srce ponosno" je trebala zaobici. Ipak ta pjesma salje veoma ruznu poruku.
Pa ja,tako to ide,prvo da nauči himnu,a onda će morati da kaže javno kako mrzi BiH,a onda će morat kleknut kako bi je popishali,tj.zalili hrvatsko cvijeće,e Ćamila,Ćamila....jadna ti...
Sta bi Hrvatska imala u sportu da im nije Bosanaca kao u Fudbalu tako i ostalim sportovima nebi bilo uspjesnih rezultata
@MIKA53 Bosanci su I Hrvati I Srbi Bosnjaci.
@MIKA53 aj navedi bar 5 tih 'bosanaca'
Ostani i ne vracaj se :)
Sve respektujem ali nekog siliti da nauci himnu ne. Ne znam jel neko Boatenga silio da uci njemacku himnu ili neke druge igrace zapadnih drzava. To je kod nas opterecenje, kao da sportista ne moze odtaviti dusu na terenu bez toga da zna himnu. I da je nauci ne mora je osjecat iz srca nego eto nako iz duznosti. Ista stvar je bila i u srpskoj reprezentaviji. Zatucani i napaceni narod smo koji se opterecuje nacionalozmom.
Cuj "Moras" Zamislite da se ovakav text objavi na najcitanijem portalu u Hrvatskoj ili Srbiji. Ne mozete jel da! Ni ja!
Sve su prilike da cemo svi uciti hrvatsku himnu, ovisno gdje pripadnemo kod skore podjele Bosne. Treba nauciti i srpsku za svaki slucaj. Ono sto nisu ratom sada provode u miru, a to je podjela BiH.
Bravo za Ćamilu i njeno herojsko srce! UZ TEBE SMO!