Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod 1) ne znam otkud ti tih 22%. Pod 2) to je više od 50% stanovništva. Pod 3) Gustina stanovništva u zapadnoj Hercegovini 0,5 stanovnika (sa tendencijom pada) i tri divokoze (sa tendencijom rasta) po km2. Pod 4) normalno je da nacionalne manjine (pa tako i ti) navijaju za druge države.
ha ha ha, dobar si hiko! Mislis da ce to neko sa sa-x primjetiti? Nece garant.
Jel Poljska igra u dvije grupe???
srbi su pametan narod, i plemenit, a vi ste stranci ovde, u Tursku se vratite brzo....ajde..
Da objasnim ovima koji se pitaju sto nije igrala reprezentacija \"bih\". Pa, zato sto je ovo EVROPSKO prvenstvo na kojem igraju reprezentacije EVROPSKIH zemalja. Oni koji su geografski i mentalno u Aziji igraju AZIJSKO prvenstvo.
TOOOOOOOOOOO JA TE VOLIM HRVATSKOOOOOOOOOO OOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO O O O OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BICE BOSNA OPET SRCE HRVATSKE!
ko vi pa za bih navija samo 22% teritorije to nas nezanima
Skim mi igramo? U kojoj smo mi grupi?
Sta nas briga kako su igrali Hrvati i Slovenci?! Pametnije bi vam bilo da stavite kako je igrala reprzentacija nase jedne i jedine domovine Bosne i Hercegovine. BIH4EVER!