Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vama čast, bila je uživancija gledat vas kako igrate A što se tiče suđenja..ah , sport je jedan veliki biznis. Ne znami mi ni 1/3 stvari šta se sve dešava iza zavjese....
Niko vama nista ne zamjera, samo zamjeram arapskim kakama koji sigurno vrsili pritisak na sudije da pomognu tunisu, jer imaju korist od njihovih navijaca a i zbog posjećenosti rukometa na utakmicama. Nek ste vi nama živi i dravi, i hvala za sve.
Ako mislis na istocno Sarajevo kao srpsku prestonicu onda u redu. A gdje sad zivis ti koji se rodio u Starom Gradu?
Ja sam krajišnik i libo me nesto za starim gradom i tvojom seljackom provincijom, brate procitaj svoj komentar i sam sebi priznaj da si glup ko ćuskija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nedostatak osnovnog poznavanja rukometne igre,to nas je kostalo. Dodavanja,kontre,igrac viska,faulovi u napadu....to kad uvjezbaju bice to dobra ekipa.
Samo napred Zmajevi
ma kakve sudije sad ........moroni veze nemaju
Sa obzirom kako su neuigrani, odlicno su igrali i pokazali trud i zelju za pobjedom. Svaka vam cast decki. Ponosan sam na vas!
kakve greške sudija????? otvorena krađa halo svira ti 9 sedmeraca za ono sto se uglavnom ne svira kad se mec lomi svira Toromonaviću isključenje i sedmerac a kontakta nije bilo gamad plačenička fujjjjjjjjjjj bilo je na prvenstvu nekih igrača koji su totatlno van forme, Vražalić najgori bio , Prce neoporavljen, Terzić ni sjenka onog igrača itd itd
Nisu bili losi, ali ipak je falilo malo i srece... Sve se nekako poklopilo, par sudijskih gresaka, losa realizacija nasih...
Uvijek ista prica...
Pravi muslimani su pobijedili , tako dragi Allah odlucio :)))
kadro mamu ti j*bem četnicku u toj tvojoj planinskoj vukoj*bini. i tebe je kacavenda na crviću pronoso
…………(0 0) .—oOO– (_)—–. ╔═════════════════╗ ║ Odjhebi..... ║ ╚═════════════════╝ ‘———————-oOO ……..|__|__| ………. || || ……. ooO Ooo
Treba biti iskren i reci da je par igraca podbacilo..Vanjska linija nam je relativno spora, a krila su bila odsjecena..Da ne pricamo da je Vrazalic bukvalno igrac manje na terenu. Inace borbenost i sve ostalo na nivou, ali to i ocekujemo.