Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođite vi u Visoko sad na utakmicu Bosna - Čelik pa da čujete naše akademike hahahahah
Ko god je javna ličnost, koja zarađuje ozbiljan novac treba biti spreman na sve vrste komentara. Ne možeš kroz život ići i očekivati da te svi tapšu po leđima. Bit će svega, ne budi pahuljica.
Uvrede i govor mržnje su za mene dvije različite stvari. Mislim da su ovo uvrede.
Neki navijaci su upravu,oni kupuju skupe ulaznice od svojih niskih plata da bi se neki igraci Bayern-a ponasali na terenu kao manekenke,pogotovo Sane i Gnabri,takvi zasluzuju i batine
...raja ih mrzi zato što su arogantni...
Koliko ste plaćeni, da vam se posheru po glavi šta fali. Ucviljeni fudbaleri, svake sedmice stan može kupit.
pa budi i ti fudbaler onda, ti koji velike pare uzimaju su 1 od milion fudbalera u svijetu
ja, kada mi za*ebu listić
Kada je Konakovic gostovao na HRT u Nedelju, na prenosu YT prvi javni komentar imenom i prezimenom covjek napisa “ Dabogda aksama ne doceko” ! Strasno da strasnije ne moze biti. Tu se mora odmah reagovati i doslovno odmah hapsiti. Dno dna i stalno tako i svaki dan mnogo primjera.
Kako li je tek Dalu
Sta hocete koji k**** zarađujete milione mjesecno kad vam neko nesto malo opsuje vi dizete frku..! Prestani se baviti fudbalom ako ti toliko smetaju uvrede. Ali ja mislim da je zelja za milionima jaca..
oni zasluzeno svaku marku uzimaju jer su u necemu najbolji na svijetu, ti nisi za razliku od njih