Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMA VEZE TELECA GLAVA IMA RJESENJE!!! SUSIC JE SVESTRAN MOMAK MOZE IGRAT I NAPAD. TELECA GLAVO MRS IZ REPKE!!!!!!!!!!!!!!!!
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela..
To se desi kad ovaj tokmak od trenera ignorise nova pokolenja, pa nam ih pokradu druge reprezentacije. Da je ovaj inertni krokodil imalo pametan zvao bi onomad Seferovica u reprezentaciju i on bi nam igrao ovaj mec.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pape-" ne dovodim igrace iz bratove agencije" pape- "moj brat nema agencju " poslije izraela-pape: "ja nemam brata"
Neka pjevac Baljic se pripremi da obuce dres nema nam druge
znaci poraz nam ne gine, nemozemo kipar na svom terenu da pobjedimo u najacem sastavu a da ocekujemo nesto bez pola standardni igraca.
pa evo ovo ste trazili da Dzeko ne igra jer se vuce po terenu evo sad nece igrat
Odlično!
Mislim da će Šuškić se odlučiti za "baklava" formaciju... Uz mali dodatak, kada mi imamo loptu, svi u napad, kada je lopta kod njih, svi u odbranu... Ako nas to ne izvuče, ne znam šta bi moglo :)
Ljudi utakmica je prodata, već smo izgubili, sve ostalo je predstava!
uvaljuje se karabeg i na četvrtu funkciju
Ništa od Evropskog. Svakako je šuškavac još odavno sve upropastio. Čak je i ono malo sreće od nas uspio otjerati.
Safete naivni i dosadni, ovo ti sve dragi bog vraca jer si odbijao zvati sposobne momke u reprezentaciju na kojih mozes racunati. Samo si uveo u reprezentaciju neke svoje ublehase iz Seadove agencije i odbijao ostale jer nedaj boze ako su oni prevelika konkurencija za njih.
Izet ce da bude centarfor a sta bi i gdje bi viscu stavili,ko zna mozda budemo malo brzi i sreca nas posluzi,jedino se boji prekida bicemo puno manji u skoku.
uz dužno poštovanje, ali Edin Džeko nije Reprezentacija BiH, niti je Reprezentacija BiH Edin Džeko..
A ne sjecam se kad je dzeko zadnji put i igro
Gestika i mimika cure na slici govori sve: Auuuu povrede... Ovo sve otišlo u p.m.
Štilić, Đurić, Mešanović? Ovaj Sušić ili namjerno ovo rafi ili je čovjek budala -.-
jaoo, pa nije smak svijeta sto dzeko ne igra..mi kao da smo vec izgubili..mentalitet nam je nula..ima brate smislit nesto, ima jos dovoljno igraca..ali jok treba kukat, i trazit eventualni izgovor na poraz.!!