Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar igrač pravo.
Bogami ovi golovi sto sam vidio, decko ima talenta, brz je, mogao bi npr. ibisevica zamjenit, preksinoc ga gledam sam sebe dribla, i baksuz dade go kao i uvjek.. hahaha...Aidine sretno :)))
ma bola\' vanzemaljska posla !
I ja igram uspjesno na male u ligi veterana vec duze vrijeme,misici me bole,a niko ni habera!
E vala kad Maletic moze igrat mozes i ti.. Jedini los potez Papeta protiv Rumuna je ubacivanje Maletica.. Mislim, odlucujuca nam tekma, hipoteticki, i lik ga prvi put ubacuje.. To je trebalo odraditi u Atlanti, da momak osjeti situaciju i tribine, a ne ko u Zenici.. Hud se us.ro, nema snage da je digne... GOLMAN: ŠEHIĆ I BEGOVIĆ, nek Pape odlucu.. BEKOVI: MUJDŽA I LULIĆ.. ZADNJA LINIJA: Uz ovu dvojicu: SPAHIĆ i jos nac kakvog preko SA-x-a... Ustvari ima Bešić... Rahimic i Pjanke da kupe i prenose lopte.. Krilo: Salihović i Nac jos kakvog... I u napadu Džeko i nac jos kakvog... Pa onda da imamo klupu da ore... :D
ebote pa ovdje bi ko god obuce kopacke da igra u repki
Dokazao si se u Teplicama, ajde prelazi u neku od jacih liga, mislim da ce biti ponuda, ovo je za sada jako dobro... imamo napadaca ali od viska ne boli glava
ovoj prvoj dvojici strumfova bemje muma skretnicarsku..
Kad je ona krampa Vladavic mogao igrati mozes i ti , nisi gori sigurno od tog zeljinog supertalenta :D :D
Djate ljudi golmana Ovaj hasagic kljakav a Pape nece Begovica da zove kontam ako ima kakav dobar gdje a onako povucen da suti susicu na njegova sranja i da trpi a i ledza da ga ne bole takav nam treba podhitno ... vidite da je Keno presao u invalide rada :))
Treba nama jedan brz napadac,jer ova 3 koja su bila na zadnjem okupljanju su uglavnom sidrasi,daj im na glavu u sesnaestercu i to je to...treba imati i jednog ovakvog cisto ako zatreba,u zavisnosti od toga kako igra protivnik
Ima li kakvih defanzivaca, trkača i kakav razbijač u odbrani jer loši smo u defanzivi do bola.
mali je mashina
Momak je izgleda vrlo dobar igrac...nazalost po njega sto imamo prejaku ofanzivnu liniju....samo da nas ne suspenduju aidin ce aBd zaigrati za repku....samo nastavi tako majstore !!!!
Hahaha cuj nije vidio Ibisevica da povuce sa centra loptu i zabije.Pa kralju znas li ti gdje Ibi igra,a gdje ovaj.Svakakvih skauta.. Sto je najgore Ibisevic je i dao jedan takav gol
Ovi golovi su mu dobri, brz je, tehnicki potkovan, posebno primanje lopte. Ibisevic mi je drag, ali nisam ga nikad vidio da je primio loptu negdje oko centra, povuko je i zabio.
Zahvali \"vrhunskom treneru\" kao što je Sušić, treneru koji je vodio ekipe druge i treće lige, treneru koji \"ima\" iskustva ... covjek dobar na procjeni.