Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj Mojsa jedino ako man utd ponudi mogo bi otic iz evertona
hoce oni da prodaju igrace a on se ne slaze s tim i eto vam razlog
Dok ovaj covjek nije dosao u totenhem bili su dno dna. Sad ce opet na dno,trazit ce oni njega..Koji nezahvalni Iddiooti majjko...
:OOOO zasto ovo?
Hajmo sad na dno tabele, ondje gdje vas je Redknapp i nasao. Koji klosari.
ko ti je,bb.e m.at.er alkoholicarsku
reprezentaciju* ok, i suck...
Sramota.. covjek odbije voditi prezentaciju zbog tottenhama, a ovi mu suknu otkazom... Da nije di matteo-a, mogo si u chelsea :D ali ovako.. there is only one di matteo!
Ne volim Tottenham a ni Redknapp mi nije najomiljeniji trener, ali smatram kako je ovaj otkaz definitivno nezasluzen. Uradio je mnogo dobrog posla u Tottenhamu otkako je dosao.
Koji idioti