Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi smo mi Terry. Samo da nam je nešto zgaziti, bar jednu novu dnevno .
Terry je sigurno najbolji odbrambeni igrac i koliko je samo puta glavom naletio na nogu a mislim i da jest prgav ali u granicama normale. Bas onoliko koliko treba. Privatni zivot je nesto drugo a sva ova hajka i jest zbog toga sto je on primo nagradu najbolji otac godine a to nije vezano za nogomet. A mislim da ga je ta ravaku iskoristila za vlastitu promidjbu kako bi to susjedi rekli.
jest on odlican igrac nema tu price, ali je sa ovom zenskom pravo nisko pao.. jad pravi, ako vec vara svoju zenu pa od toliko zena on bas morao koleginu zenu ccc...
zlaja, ti izgleda veze s fudbalom nemas. Terry nikad nije bio prljav igrac a vjeruj da gledam 90 % utakmica chelsea. uvijek je na terenu bio primjer i fakat je tesko nac boljeg odbrambenog od njeg. igra fantasticno i fer,ima srce pa kad ga i poderu nece da izadje sa terena jer frajer zivi i za klub i za repku i uvijek je uzor na terenu.da je vise igraca ko terry fudabl bi bio bolji...
Nikakav on nije primjer. Kako je samo drsko i bezobrazno jučer udario Fabregasa i kao poslije \"sav zabrinut\" mu pomaže da ustane i grla. Licemjer na kvadrat, jedan od od najprljavijih igrača engleske lige a sve radi u rukavicama. Daleko je on od uzora za bilo koga.
došla žena po tebe na trening, kažu teri će je odbaciti do kuće, ti si valjda morao nešto ranije otići.
slazem se da bi mi trebo biti uzor ali jarane ja nikad necu moci posevit francusku manekenku