Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva puta - sudija bi trebalo da ga štiti...zar nije - trebao...domaći jezik A1
Kao Barselonini igrači birvaktile!valjanje,izdisaji,udisaji,otisle zjenice,gotovo.. sljedeći trenutak(obicno kad sudija svira faul ili se uzme lopta) sve ok,nije im nista.
Treba on da se izvine kako ga nije sramota
Ovo je baš ljigav potez, i treba se šprdati
Trebalo bi da se izvine, ali nebu pod oblake.
Unitedov sam fan ali ne preseravaj sviju ti. Ovo su klasicna podbadanja i zdrava zezancija a nije da nisu u pravu. Klasicna simulacija faula i povrede i odjednom vaskrsnuo.
Budi sretan što nije dobio žuti za simuliranje!
Bahahahaaha pa trebali su ga jos vise prozvat, najveci padavicar u PL. Sto je najjace on je tako dobar igrac ali tako losa licnost nekakva, ponasanje 0. Apsolutno nije za kapitena Uniteda.