Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOJ SCENARIO BI BIO SLIJEDECI: FUDBALERI BIH CE IZGUBITI OD RUMUNA, A CELNICI NOGOMETNOG SAVEZA CE DOGOVORITI KOMPROMIS I NECE BITI KAZNJEN SAVEZ OD UEFE TE CE SE FUDBALSKA REPREZENTACIJA NASTAVITI SRAMOTITI GUBECI I OD JOS SLABIH EKIPA OD RUMUNIJE KOJA JE REALNO ZA TRI DO CETIRI KLASE IZNAD NASE ZBOG ORGANIZACIJE I KONTINUITETA. GLAVESINE CE OSTATI U SAVEZU SRETNI STO SU SE IZVUKLI OD KAZNI UEFE, A FUDBAL U BIH CE I DALJE BITI DNO DNA. DA ZAKLJUCIM: UEFA KAZNITE SAVEZ, NEK PAR GODINA NA BIH TERENIMA SE POCNE UZGAJATI KROMPIR, PA KAD MALO SAZRIJU GLAVE I PROMJENE SE NEK OPET IGRAJU BIH LIGU ALI BEZ KORUPCIJE, DIVLJANJA I NACIONALIZMA, AKO JE TO U BIH IKAKO I MOGUCE. NEK SE MALO NOGOMETASI ODMORE...
Samo hrabro momci do pobjede! Volim te BOSNO i HERCEGOVINO!
3:0 za cigane
Joj Hamo vidi mu glave :):)
IMA LI NEKO LINK ZA GLEDANJE! HVALA PUNO!
Najbolji smo!! Pa gdje su to Hrvatske ili Srpske zvijezde? NEMA IH! Zato budimo zadovoljni jer smo svijetska sila u nogometu! Safete pokazi da si legenda bio i ostao!!! Zivio ti nama!!
razvalice nam peri-guzove rumuni.
gdje je where who
Vidjecemo kako ce biti. Sa srecom nasim momcima i da nas obraduju pobjedom protiv Rumuna. www.worldofbasketball.org
Ma sredio Pape sa Platinijem da UEFA \"pokosi\" savez ... kad bi to bila istina ;-)
Kako je odbojan ovaj Pape fujj !! A sta radi ovaj Karabeg na svakoj klupi?
dzeko zabij i 2 komada da pokazes man citiju koja si klasa!!!!
Zovi Begovica i ne pametuj!!!
SVE MI MIRISE NA NERIJESENO !!!
ja sušiću face ko da ga je maca pokakila
naravno zestoka motovacija pred diskvalifikaciju