Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Let's get ready to rumble" ;-)
Dok su se još na tranzistorima slušali prenosi, kad se javi reporter iz Osijeka, to može biti samo jedno, da je Šuker dao gol. Igrač koji se rijetko rađa, legenda svjetskog, jugoslovenskog i hrvatskog fudbala!
čisto proseravanje zašto bi BiH bila iznenađenje? u kvalifikacijama imala samo jedan neriješen rezultat i jedan nesretan poraz pod ogromnim pritiskom domačeg terena i imperativa pobjede više bi iznenađenje trebalo biti ako BIH podbaci iznenađenje će biti ako Hrvatska, koja se provukla kroz iglene uši preko Islanda uspije da nadmudri Brazil i Kamerun i prođe u drugi krug realno ipak, sretno Vatreni i hajmoooooooo Bosno, Bosno, Bosno haaaaajmooooooooooo Hercegovino
hvala sukeru ali sumnjam da ce hrvatska proci 1/4 finale a tako ni bih. Pa koliko se napatiste sa islandom, gubitak od skotske odnosno gubitak od slovacke I jedva po jedva pobjeda u litvaniji. Mali smo mi
Al imamo veliko srce, jel ako igras srcem na svoj narod onda sve moze biti..Sami primjer je onaj prelaz u Slovackoj da je sve moguce !
s obzirom tko nas je vodio u kvalama sva sreca da smo se i plasirali. i kako smo jedva island dobili ? u 1. su 3 put loptu sa crte skidali a u 2. imaju srece sto nisu 7-8 komada primili. nevjerojatno im je golman branio.
Kockasti sretno vam !