Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se ova sloboda digla jedne godine nesto uspiju i to je to sta se kurcite nije vas na mapi bilo prethodnih godina vi dok stignete zelju i sarajevo ihihi treba jos puno vremena da prodze
hvala za naše +6 na tabeli ,samo je Sarajevo sa sudijskim lobijem moglo ugroziti ove godine Slobodu na putu za titulu...
Ustasa fasisticki,nista osim toga !
u pet recenica komentara,,,3x ponovio da su bolji?? i prije utakmice isto razmisljanje... samo pitari neargumentovano misle drugacije....zasto??? kompleks Sirokog??
UBICEE
Tko?Sto?Cega?Budi precizniji tko je ubio vedrana u neredima koji su napravili njegove kolege u TUDJEM gradu?Znam da ti je tesko poslije poraza,no izdrzi!
E kolege nadamo se da su vam se sad proširili vidici
Bravo.Samo Siroki!!!
mislis listica
Koda je i bitno?1:0