Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide Mujo šumom i nosi drva.Kad naleti na Šimunića. Šimunic: Za dom! Mujo: Jok ba,za vikendicu ! HAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHA
Simunic je lik za viceva :) Ulazi Simunic u pekaru i pita imal kruha. Prodavacica mu odgovara : samo trenutak A Simunic na to : Dobro, dajte mi cetiri trenutka :)
Najveća sramota u svemu ovome je to da se HNS nijednog trenutka nije ogradio od postupka ovog idiota. Makar ga tako i ne mislili, morali su se ograditi i sačuvati donekle svoj obraz i autoritet. Da ne kažem kako su i oni trebali provesti istragu i kazniti kretena (namjerno mu ne pišem ime jer to ne zaslužuje).
hajd ne posipaj se pepelom
isto kao sto smrdski savez nije osudio paljenje HRV zastave, i cetnicke parole 6.9. na marakani
Nije uzeo advokata koji je njemac, nego hrvata ciji su roditelji imigirirali tamo zato sto su podrzavali iste pokliče koje je i sam šimunić uradio! A njemačkom novinaru svaka čast za komentar i za način razmisljanja kad je u pitanju grijeh koji su pocinili pripadnici njegove drzave u drugom svjetskom ratu!
Ustav svake kur-eve zemlje garantira svakom pojedincu pravo na žalbu, a vi mu ne bi dali da se žali na kaznu? Eeeee, goveda zatucana.
Dobice pomilovanje jedino ako sudija bude nacista,fasista fasistu moze razumjeti.
ma karijera mu solidna bila onako..srednja..sad ce na svaku zalost ili radost bit samo zapamcen po ovome...nemooze mu pomoc ni papa sad..ok mozda utakmicu dvije da mu skrate al to je limit mislim
Dje si bre Simunicu,zar da te gledam svaki dan?
nema lobiranja u FIFI i ukidanja kazni, dzaba bacas pare majmune.
Za SP u Brazilu pedokatolički izdrkanac Joe nespreman..............
Finale obrušavanja u blato odigrao se prošlog tjedna, u trenutku kada je slovenski napadač Bezjak “tunelom” u Dinamovu petercu posjeo Šimunića na stražnjicu prije nego što je zabio pobjednički gol za Ludogorec. Ukupno je Joe s kapetanskom vrpcom oko ruke na terenu u Europskoj ligi proveo pet utakmica, 450 minuta, a Dinamo je tijekom tog putovanja primio devet golova i osvojio jedan bod. Ukratko, klupski učinak Josipa Šimunića u očitom je raskoraku s njegovim ambicijama u reprezentativnom okruženju. Umjesto oproštajnom utakmicom i fanfarama, Šimunić na koncu u igračku mirovinu odlazi brutalnim klizećim startom Fifinih disciplinskih sudaca. U kolektivnu će memoriju biti upisan kao veliki igrač koji nije znao režirati posljednje poglavlje karijere, što opet nije razlog da danima prolijevamo krokodilske suze. Za promjenu, može se priču ozabaviti onom alanfordovskom maksimom za kojom u sličnim životnim filmovima katastrofe rado poseže jedan kolega. Bolje užasan kraj, nego užas bez kraja...
Svi vi koji imate nešto protiv Šiminuća, možete njemu i nama Hrvatima popušiti kitu.
ti nemas kitu
točno, imam kUrac
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
OČEKUJE se da će Joe Šimunić biti gost na koncertu Marka Perkovića Thompsona u Dvorani Krešimira Ćosića na zadarskom Višnjiku ovog petka. Kako piše Zadarski list, neslužbeno se doznaje da će Šimunić stići na koncert, a s obzirom na njegovu prisutnost u medijima posljednjih dana, koju mu je priskrbio uzvik "Za dom", nema sumnje da će njegov dolazak biti zamijećen. Podsjetimo, hrvatskog nogometnog reprezentativca FIFA je prije nekoliko dana kaznila s 10 utakmica neigranja zbog spomenutog uzvika pola sata nakon utakmice dokvalifikacija između Hrvatske i Islanda.
MINISTAR Željko Jovanović smatra da je kazna Josipu Šimuniću zaslužena. "Kazna je potpuno očekivana i sasvim zaslužena, a svi koji se iščuđavaju ili viču da su u šoku ponovo pokazuju potpuno nerazumijevanje modernog europskog društva koje ne trpi diskriminaciju i uvrede na nacionalnoj, rasnoj, vjerskoj ili etničkoj pripadnosti", rekao je Željko Jovanović za Index, odgovarajući i na naš upit kako komentira konsternaciju IO -a HNS-a kaznom Josipu Šimuniću. "I ovom prilikom ističem ulogu škole koja će kroz nastavu povijesti i građanskog odgoja omogućiti našim učenicima i budućim generacijama usvajanje znanja sa razumijevanjem, vještina i građanskih kompetencija koje će rezultirati vrijednostima i stavovima kojima se poštuje dostojanstvo svake osobe, ljudska prava, slobode i odgovornosti u nacionalnom, europskom i međunarodnom pravnom sustavu, ravnopravnost u odnosu na dob, spol, te etničku, vjersku, klasnu i drugu pripadnost, rasu i druge razlike, zatim vladavina prava i zaštita ljudskih prava, te suzbijanje neljudskog, ponižavajućeg i nepoštenog, koruptivnog ponašanja, kao i suzbijanje društvene isključenosti na svim razinama", dodao je. "To je pouka slučaja Šimunić i nadam se da su svi tu pouku dobro čulu, upamtili i da će se u buduće ponašati u skladu sa njom. Ne želimo valjda da nas Europa DOŽIVLJAVA KAO NAZADNE DESNIČARE, kao zaostalu državu u kojoj se gaze manjinska prava i veličaju ustaštvo i fašizam. Hrvatska nije takva i zadatak je svih nas da to u svakoj prilici i dokazujemo", naglasio je ministar sporta.
Zaluto Avdija u sumi,nidje izalaza!Od straha mu se prividjaju Mesi DiMariaja,Haguero! Pocne se i molit,kad niotkuda(iz parlamenta},dobra patriotska vila Mija Martina!Ne boj se moj priposteni Avdaga,nego udri desno,pa ces naic na Otigoste,selo naseg Simuna australskog,pravo zbori Mija,a sve joj patritske suze radosnice kaplju!A j.eli Sime kuci,imal sta spremno,ogladnih cekajuci da me Papatov buraz kome utrapi?-pita Avdo.Bome Vrso,moje rosno cvijece,u tom selu kuca nema,al je doma sve spremno!
Uzece Seselja za svjedoka,da dokazu da je ustasa i cetnik isto,vidi pod "antifasizam."
Sad ce izbori ovde i kod nas nek se uhvati mikrofona po ovim provincijskim tribinama ustaškim.
idiot sto drugo reci, bas primitivna mrcina, i on zivi u Australiji, za njega je samo kamen i krs. Ali Nijemci pretjerase s ovim glupostima jer da nije bilo njihovog Hitlera ne bi se ni ustase pretvorile u to sto jesu, ustaski pokret je nastao radi zelje za neovisnom Hrvatskom, sad sto su se kasnije ujedinili s nacistima je druga stvar...
pa zar stvarno misle da je FIFA toliko glupa i retardirana