Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Italijanska liga se lagano vraca na staze stare slave....to pokazuje dosta jak Juventus, ali isto tako i pojacani Napoli, kao i Fiorentina...uz Milan koji ima dosta potentan napad...Inter ce se tekodje pojacati, posto je usljedila promjena vlasnika...tu su i Lazio i Roma...sve u svemu, ko voli italijanski nogomet moci ce da uziva u narednoj sezoni. ADP Imperatore bianconero
Zna se ko je gazda u Italiji...FORZA JUVE!!
Vidi juBentusovih pedercica sto su izgmizali sad kad je njihov klub jak x) Najgora baza navijaca pored Mancesterove i Bajernove.
momak ti si smijesan, ne javljaj se sa svojim smijesnim izjavama...
Ma šta nas nije bilo? Uvijek nas je bilo i biti će.. zna se ko je gazda u Italija, đaba vam sve. forza juveee!!
AVANTI NAPOLI!!!
J3bo te , napravljed raspored, presretan sam, divna vijest.
Ide lagano stara dama po trecu titulu u nizu !
Ja se inace amaterski bavim tavlom,sahom i dominama pa ne pametujem ko neki ovdje a stadion vidili dva puta na tv-u al iz skromnog znanja sam izvukao zakljucak da bi se mogao Juve napatit ove godine,jedino ako im sudije pomognu vise nego standardno to ce biti druga prica
sve ce to Juve razjebat do marta
Juve bi mogao lagano opet uzeti titulu,konkurencija je slaba,cekamo ponovo jak Inter,Milan,jaku i stabilnu Romu talijanska liga je izgubila puno na kvaliteti.
suplju imas pricu,puno ste se uzdigli juve juve juve -.-'' a prije 3 godine ste sutili,nije vas bilo na mapi ;) ima inter se bori za titulu,milan,napoli,lazio .... ;)