Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebace ih hrvatska pred 2 milijarde gledatelja
nece bolan,nema mandze
nece bolan,nema mandze
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Brazil odavno nije ono sto je nekad bio :)
I mene je zvao,al ja nisam htio :D :D
e moj skolari, tanak si ko lizalo
E vole BiH ko Anto ater nemoj sam sebe i nas lagati tj volili bi je vidjeti u sastavu Hrvatske bar velika vecina necemo se lagati
Brazil mozda i nema vise igrace kao nekad, ali Scolari zna kako uzimati titule na Svjetskom prvenstvu mozda je on kljucni faktor, mada se cini kao da je bilo mjesta za Lucasa Mouru pored ovih igraca
Jaki su ovi, ali bogami je Argentina jača, realno.
Cudo i on nije Vrsajevica pozvao, s obzirom koliki je talenat
Neka uzmu Bosansko drzavljanstvo ima kod nas mjesta
zasto je to cudno ?
Španija i Argentina daleko najjace ekipe od svih bar po imenima i klubovima u kojim igraju igraci!
Razumijem da je Ronaldinho relativno star, ali sta ce Fred molim te vise pokazati od Ronaldinha?
smijesni komentari, ovo je sjajna ekipa sa sjajnim trenerom. vecina ovih igraca su se prosetali kupom konfederacija prosle godine.
nije losa ekipa ali poredeci je sa spanijom slabi su skroz. i po meni nemaju ekipu za osvajanje. pogledaj im sredine samo? imaju veliku prednost domaceg terena. ali mjereci ih sa onom generacijom iz 2004 skroz su slabi.
hrvatska ima jacu veznu liniju od brazila,a vecinu meceva bas vezni red odluci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nikad slabiji vezni red
a tek mali kovacic
Nisam uvjeren u taj spisak igraca da bi mogli nesto veliko napravit sto domacin i ocekuje. Mogo je komotno stavit i jednog i drugog da odrade to jos jedno veliko takmicenje za kraj karijere, imaju utakmice iza sebe za ovoga i dosta iskustva.
I mi smo ostavili Rahimića, pa tu smo negdje.
Eh hajmo sad klix selektori, navalite... Evo vam teme.