Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veliki profesionalac i igrac.. ehh da nasi reprezentativci svih selekcija (izuzev rijetkih pojedinaca) ovako dozivljavaju i cijene dres svoje drzave..
U Bosni rijetko
Naši reprezentativci cijene dres kolik' njih navijači.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odlaze velikani, Schweini, Gerrard, Totti, Pirlo, Xavi, Lampard, Klose...
Dobar i pouzdan igrač koji je napravio veliku karijeru.
Legenda igrac, sve to, super, sampion, al trebao se prije Eura oprostiti za Njemce. Nebi igrao u polufinalu, bio bi Wiegl il mladji neki, i nebi bio onaj bezveze penal, al uglavnom bolje sanse bi imali bez njega ljetos. Dok je Lahm prerano, on bi im dobro dosao, a i Klose obog ljeta. Sad Schweini ce dobiti 10-15 miliona za dvije godine kod Mourinha u rezervama. Neda im da ga se otarase, dobar deal, neznam sto place. Milioni, Ana, zdravlje, family, svjetski prvak, mozda place od radosti.
jel to onaj što čuva krmad?
što ti je Svabo
Svaka mu casti on je Hero u Njemackom Socceru i ima veliki Respect za svoju Drzavu. Ima hvala Bogu i u Bosni samo Jos ima puno da ucimo Dok je Hercegovine nebojimo se😃
Veliko hvala majstore!!!
Dobar glumac
Srce na teren i ljudi te cijene bez obzira tko si i odakle dolaziš.Danke Basti.
veliki igrac...ali mi je njegova zena top
on ce nakon toga sprcit onu slatku Anu, tak da mi ga nije žao :D
Decko sa srcem.. ganz Besonderes Mensch
A serem ti se na Deutsch. On je musko, a ne srednji rod, papak. Cuj "besonderes"!
@Neko111 uhh omaklo se. halali.. Excusez-moi.. BesondereRRRRRRRRRRRRR
pozdrav legendo, napravio si mnogo toga za repku