Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U širokom dobro škripi dok sarajevski vukovi j.bu mlade us.aše :-)
Četiri mladića idu s Trebevića, Puzigaća, Stojčev, Bilbija i Cimirot Ša, la, la, la, la, la....
Čito zamisao, inspirisana nekadašnjim događanjima. Možda bi se moglo, na nivou ex yu, organizovati neka Liga Šampiona, gdje bi učestvovali svi šampioni sa prostora ex yu, ili pobjednici kupa. To je bilo u onoj Jugi, mislim do 80-e godine. Igralo bi se po dvostrukom kup sistemu, a zamišljeno kao ljetna priprema pred sezone u loko ligama... ma serem bezveze...
Kamo srece druze da to moze, mislim sve i da moze 90% utakmica bi se pratile iskljucivo na domecem terenu, previse smo mi primitivni da bi mogli ''mentalno napredovati'' do te mjere do koje su to uradili nasi stari pa da zajedno nesto postignemo pu pu pu BOSNJAK SAM al svi smo mi govna !
Ne znam, brate... Meni se čini kao dobra ideja. A neke stvari, kao što su gostovanja, mogle bi se srediti nasilu. Nema tu puno klubova, možda dvadesetak, ako i toliko. Ali dobro si napisao, dok god mekećemo, lako nas je sijenom namamiti.