Karijeru nastavlja u HNL-u
230
Said Husejinović u dresu Dinama iz Zagreba
Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ga said sad počera po maksimiru
sretno GUZZA , nismo ni svjesni kakvog smo igraca gledali... Hvala za sve...
Ma ovo obicno biva ovako....kada igras za ciganski klub ti samo predji u romski!
Ako slucajno ovo citas dok se navikavas na zivot u Zagrebu hocu da ti porucim da ce te svaki iskreni navijac Sarajeva pamtiti dugo, dugo. Bio sam na gotovo svim utakmicama kluba u zadnjih 12 godina, ti si najbolji igrac kojeg sam gledao. Tvoje majstorije cemo prepricavati svojoj djeci. Zelim ti svu srecu i da uspijes gdje god odes. Pusti "urbane" iz kafana, i Dzeko je bio p*apak i kl*oc, a sad je b*og kojeg gledaju i navijaju za njega. Sretno majstore, ganjaj tu loptu, slabo ko ti je u tome ravan! Ima jos vremena za veliku karijeru!
sad ce ga Maminjo gurnuti u Zrinjski na kaljenje jednu godinu
Kažu propao dogovor sa CSK-a, hm, mislite neko budala da daje pa,e ni za što, a šta bi sa svim silnim dogovorima u njemačkoj i tamo propalo, dok je bio mlađi i lakši najmanje 10-15 kg. Mislim da če njegova pored svih do sada propalih ugovora zadnja stanica biti u Novom Pazaru ili Zeti, u Zeti ne može jer protiv njih, nije ništa ni pokazao.
Saide, zelim ti puno uspjeha sa Dinamom, a tvoje je samo da tih 90 min. koliko traje utakmica, ostavis srce na terenu. Znanja hvala Bogu imas !
SDAAAAAAAAA demokratijaaaaaaaaa
pa neka je sa srećom..puno uspjeha u novom klubu!
bad blue boys
HUSO JE NAŠ.
Razlika između Zebe i Saida je taman kolika je razlika između NK Split i Dinama.Nije neka bas velika razlika! A sto se tice prekobrojnih u zelji ,ako si poznavatelj situacije u Zelji znas zasto je on navodno prekobrojan.
Neki te pljuju, neki te i hvale.... O SVETINJI možete pričati što hoćete, ali i takav, NAJBOLJI je klub na ovim prostorima... Dobro došao u SVETINJU, dobro došao u PLAVI PAKAO MAJSTORE!!!!
Ja neznam šta se vi Pitari kaćite za Zebu. Razlika između Zebe i Saida je ta što je Osim Zebu otpisao i odredio simbolnicno obestećenje za njega eto samo da nije đaba a da se nije kofrcio nebi on mako iz Želje, a vi Saida ste morali prodat bilo kome jer nemate za hljeba e to je ta razlika i zato ne mješajte Zebu i Saida.I još nešto Željo je prošle godine zaradio oko tri miliona maraka, a rashodi oko milion i dvijesto hiljada pametnom dosta.
Nabrzinu sam prelistao komentare i uglavnom pitari (koji sam i sam) slave Dinamovog igraca,a manijaci se naslađuju i sprdaju zaboravljajuci da je njihov najbolji igrac otisao u Split,ali ne Hajduk nego RNK Split. Uglavnom to su i jedina dva igraca koji su otisli iz nase lige i realno osim Sesara i Zoletica vise ih i nema.
plavi,plavi ,dinamo je pravi sampion,napravite maminjo od tebe igracinu a bosnje ce opet pofafat transfer isto ko i za dzeku
Kompleksi su cudo jedno.Pitarima idol covjek koji je dao gol ZELJI.Svasta.