Karijeru nastavlja u HNL-u
230

VIDEO / Said Husejinović u dresu Dinama iz Zagreba

Piše: D. B.
Said Husejinović sa Zoranom Mamićem
Said Husejinović sa Zoranom Mamićem
Sada već bivši igrač Sarajeva, Said Husejinović, fotografisao se u dresu zagrebačkog Dinama i time potvrdio da će na proljeće igrati u Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Husejinović je tako okončao sagu u vezi sa svojim transferom, nakon što je propao dogovor sa CSKA iz Sofije. Na Twitteru je objavljena fotografija na kojoj se fotografisao u dresu Modrih zajedno sa sportskim direktorom ekipe s Maksimira Zoranom Mamićem.

Ponajbolji igrač Premijer lige će tako karijeru nastaviti u HNL-u, a detalji transfera zasad nisu poznati. Said je zadovoljan realizovanim transferom, svjestan je konkurencije, ali tvrdi kako vjeruje u sebe.

"Imao sam ponude još nekih klubova, no kada sam čuo da me želi Dinamo, znao sam tačno gdje želim nastaviti karijeru. Dinamo je najveći klub s ovih prostora, dominira u Hrvatskoj te igra u Ligi prvaka i bit će mi čast nositi dres zagrebačkog kluba. Što se tiče ekipe, dobro znam kakva me konkurencija čeka na Maksimiru, ali to je normalno za klub takvog kvaliteta i vjerujem u sebe" ispričao je za oficijelnu stranicu Modrih nakon potpisa ugovora Husejinović, prenosi Jutarnji.hr.

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić također je zadovoljan transferom te ima samo riječi hvale za "sedmicu" s Koševa.

"Radi se o profilu igrača kakvog smo tražili, brzom, konkretnom i jakom u igri jedan na jedan. Isto tako, ima dobar udarac, daje ritam igri i vrlo je opasan za protivnika na kojem god krilu igrao, iako se bolje snalazi na lijevoj strani", izjavio je Mamić.

Husejinović je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Slobodu, Werder Bremen, Kaiserslautern i Sarajevo.