Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni ovo malo smiješno, ne znam za vas :D
smijem se, placem i prdim istovremeno
ovaj čovjek je retardiran, ja mislim da kad bi prokopali malo njegovu kuću da bi našli da on ima neki nalaz da ne može racionalno razmišljat, ima mame mi..
Zukanović??? Volo sam ovog Safeta nekad'....
Sinoc Slovacka pobijedi Spaniju, a kad mi pobijedimo Slovacku onda hasumi na klixu govore da su to levati, i da je la(h)ko pobijediti Slovacku!?
Grijesis! Slovaci nikad nisu bili levati. Ti kao i Susic, posmatras stvari kroz slucajnosti i u njima trazis opravdanje. U nogometu se priznaje iskljucivo kontinuitet, jer samo kontinuitet dobrih rezultata potvrdjuje kvalitet rada. Mi smo od Slovacke izgubili kad smo morali pobijediti, a pobijedili smo zahvaljujuci zlatnoj Hajrovicevoj ljevici kad smo mislili da je sve izgubljeno. Pa smo selektorove kontinuirane greske i slabosti gurnuli pod tepih. Spanija je ocigledno u krizi. To potvrdjuje kontinuitet slabih rezultata.
kad covjek sutra uzme tri boda bit ce zanimljivo citat ove komentare
I ja volim repku i iskreno nevjerujem.
Bez obzira na rezultat sutra, ja smatram da Šuškavac nije dorastao ovoj repci... igrom odlične sreće smo onda pobjedili Slovačku i onda počeli sve gurati pod tepih, šta god je usrao, a usrao je mnogo... od tekme sa USA, od praznog prostora protiv Nigerije, pa sve do Kipra i totalnog ne pripremanja za utakmicu... pa pobjeda će biti još bolnija kad si petnaest dana prije toga izgubio u svom hramu od pišljivog KIPRA... n
safer Susic ko Herry Poter sve moze da Dzeko ,Ibisevic mogu igrati bekove 😂😱😱
Ovaj ko u nadrealistima, kad Đuro kaže: Ja želim biti aMoniman, i izdiktira sve podatke o sebi. Pa Sušić još samo nije preporučio velšanima šta trebaju raditi da nam daju gol.
Nakon debakla sa reprezentacijom imas onda iskustva da udjes cak i u politiku. Nemoj odmah za bosnjackog clana predsjednistva ali eto mogo bi se bosti sa onim Konakovicem kad moze on ti bi imo jos bolju prodju, mozda i u parlament da slusamo tvoje gluposti i dalje.
Nosi se vise u pizdu materinu i ti , i fudbalski savez i setaci po terenu. Treba vam posle tekme napraviti spalir sa bezbol palicama
Vece u Cardiff-u mirno. Nije tako hladno a i vjetar je prestao. Manjii broj navijaca mogao se vidjeti na ulici i u par barova u centru grada. Tu se moze pojesti dobar doner kebab beef ili pileci, 5£ medium. Mimoisli smo se i sa komentatorima BHT 1. Predsjednik saveza prognozira uzimanje 3 boda. Pozdrav!
Ne znam za vas ali ja prizeljkujem dva uzastopna poraza, da ode vise ovaj kvazi strucnjak, jer dosta mi ga je vise!!! Ali iskren da budem nije on bio kapacitet od pocetka, samo se mi lazemo i pobjedili smo LOSU Slovacku, i SRECA protiv GRCKE! Ove kvalifikacije se to nece ponoviti, a Safet ode u historiju na moju zalost, al hajd. Nama bi trebao samo strani strucnjak i tacka!! Jer mi smo stado i nama treba coban! Samo se bojim da izgubimo dvije utakmice a on da ostane to je najgora verzija svega....
Anel Hadžić, Wikipedija: Pozicija: Vezni igrač VEZNI SAFETE, VEZNI
Pape se kocka do kraja! Poceo je utakmicom protiv Egipta u Austriji kada su se pojavili Germania diverzanti. Od tada imamo ukupan negativan skor. Zaboli njega zato, bitnije su buduce provizije...Za sutra, sa ovim timom ocekujem pobjedu, ali bice veoma tesko.
Ja sam mislio da me vise nista nemoze iznenaditi od ovog covjeka, ali je sa ovim nadmasio samoga sebe.
jedva cekam da nas vels pobjedi , da nas belgija razbije i da nosonja ode , ni tad nece biti kasno sa pravim strucnjakom ostvariti plasman na euro
A šta kad nas Wales pobijedi i Belgija razbije a on opet ne ode? Jer sudeći po njegovoj plaći on će se do "zadnjeg daha" boriti da ostane selektor. Ne smeta njemu i ako treba podnijeti malo sramote.
yebo li ti i vels i belgija ttromajku, zalud si se radovao pseca izdrkotino
Lipo naše tele :D
Ma ljudi ovaj Susic zna da je popusio foru i da ce dobiti uskoro otkaz jer dva poraza su najvjerovatnije zagarantovana stvar. I sad samo zeli sto vise da gura Hadzica, Svena, i Vrsajevica jer ovo su zadnje prilike da se prodaju momci iz Seadove agencije. Boli njega tuki sto propadaju ove kvalifikacije.