Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chelshit
Isto kavez
Ovako definitivno nece izgledati novi Stamford Bridge! Od nekoga ko se jako dobro razumije u urbanizam i arhitekturu, ovaj stadion je ruglo. Cuj dizajniran od istih ljudi kao Allianz Arena i Birds Nest? Mozda ga je neki domar ili portir iz te firme dizajnirao..
Kad cemo mi imati nekakav stadion koji nas nece brukati? Jadna nacija u kojoj samo Bilino Polje ispunjava Uefine kriterije za igranje utakmice kvalifikacija. Nista protiv Zenice jer i ovaj nas Kosevo stadion je haos. Treba se barem Kosevo renovirati i malo srediti, samo da na nesto lici.
Ja mislila da bi ovako trebao izgledati stadion Koševo! A onda se sjetih da o tome odlučuju Dragan i Bakir i bolje da šutim dok nisu naredili da se sruši i ovaj koji imamo.
Bolje da kupe igraca za te pare
kad će Sarajevo da ima stadion
bezveze stadion