Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno da če igrati ovu sezonu jer nema Benasera.
HOCEMO CLANAK O 3 (TRI) ČISTA PENALA KOJA NISU DOSUĐENA ZA TUZLA CITY !!!
Dedic igra bolje. U reprezentaciji takodje dobro igra. Krunic igra sa pola srca.
Čuj bolnu odbijenicu hahahahahahahahahahahahahahahaha
Naslov je tipicni dokaz danasnjih novinara i klickbait-a. Pise velikan dosao po njega, kontam Real, Barca , Bayern i citam da je Lyon :) Lyon koji vec 10 godina ne moze vise od Toto Kupa da dodje Prvi put osvojili Ligu 2002 a zadnji put prije 16 godina 2008. Krunicu bi prelazak u ovakovog „ velikana „ bio korak unazad. To je isto kao da napisete njemacki velikan Schalke, a oni 16. mjesto u drugoj Ligu.
Jedan od igrac koji rade sve stvari na terenu,ne toliko lijepe ali treneri znaju koje stvari. Igrac od zadatka,kao Casemiro sto je bio u Realu