Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laktasi idu na titulu ove sezone. I pojacanja koja su dosala to opravdavaju, samo jos da se ekipa dobro uigra posto u prvih 11 ima 9 novih igraca.
ma na sa liga je smijesna al eto opet gledam utakmice sarajeva,kakav celik kakav zeljo sve je ovo jadno.
ne mislim da chelik moze osvojiti premijer ligu ove sezone, ali sarajevo sa onakvom igrom moze izboriti tek sredinu tabele. chelzi ce ko i lani- vrhunac ako izbori uefa kup.
SARAJEVO ce uzeti titulu lahko i ovaj poraz me ne zabrinjava uopce kad se svi novopridosli ukljuce kako treba. Sto se tice one tekme na grbavici mislim da je Okanovic vrlo kvalitetan igrac, ovako neutralno...jer ako spomenem Harisa Handzica ili nekog nasih ispascu pristrasan. Ciro je kaze vec uknjizio neka imena...