Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ermin...Ime izvedeno od Irmin što na babilonskom znači veličanstveni
Sinoć nam je Ermin falio samo tako. Bilo je dosta propuha u odbrani.
Toni Šunjić - važna karina u odbrani Sušićevog tima! Sram da ga bude za Zukanovića!
Avdija-Ta ce bicakcija?!
"Nogometna reprezentacija BiH ima snažnu odbranu.." i to još kao podnaslov. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA. hihiihihihih. uh mati moja, vic godine.
hahahahahaahahah ah ah kmeeeeeeeee
a lihtenštajn im zabio gol u zenici. HAHAHAHAAHHAHA HIHIHIHIHI HEHEHEEHEEHEH AHIAHHIAHIAHIAHI KMEEEEEEEK KEEEEEEEE. šmrc šmrc
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko su "Švabe" sunce vam seljačko klixovsko. Stoko nepismena.
Tako zovu "VfB Stuttgart"
svabe su germanski narod koji zivi vecinom u predjelu stutgarta, prema svicarskoj granici u francuskoj na tromedji sa njemackom i svicarskom... a kao sto ti je i selzor objasnio, svabe zovu i fudbalski klub stuttgart, upravo iz ovih gore razloga.. svabe imaju i svoj specifican dijalekt, a isto tako su poznati kao marljivi ljudi, kao i velike stedise, cak sto vise, skrtice.... e sada, koje nepismen, o tome se moze diskusija otvoriti, ali evo, ja cu malo pomoci, pa ti opet lupaj ko maksim po diviziji.... p.s. ne radim za klix i ne nisam svabo...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Masina :D
Mislim da bi sam zgazio rvacku :D Zivio Ermine sine Bosanski !
↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHHhaha. haha.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
prosječan drugoligaški igrač
slazem se gospodine kikser samo..ne igrac vec igracic
momci moram se nadovezati.. biće čudo ako s ovim sastavom otkinu i bod ir.iranu. sam plasman je nevjerojatan podvig za jednu takvu repku.. koliko su neozbiljni potvrđuje činjenica da sušiću ističe ugovor, da su opremu za prvo pojavljivanje na velikom natjecanju bolje mogla dizajnirati i djeca iz vrtića i da nepotizam uveliko vlada u tzv nsbih. Skidam im kapu kako su uspjeli otići na sp.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)