Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aston villa-posusje 0:3 dogodine
Zrinjski je osigurao grupu u Europi, ali ruku na srce, to je bilo teško mučenje od igre. Tješio sam se da je Zrinjski podešen za BiH prilike i da će izdominirati u BiH, ali već sa masovnim odgađanjem utakmica su pokazali strah od onoga što ih čeka u premijer ligi. Nije to ni blizu u Zrinjskom postavljeno kako treba u odnosu na Jakirovićevu sezonu.
Ma nece moci izdrzati Zrinjski na dva fronta nema sanse, u subotu i Sarajevo ih dobija
Nema Bilbije nema ni Zrinjskog
ma imali su srece u Evropi, dosta su loši nego lani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kome nije jasno da je ova utakmica naštimana,taj ne treba ni da prati,niti da komentariše fudbal----da se ja pitam,radi ove utakmice ja bi zrinjski izbacio iz premjer lige
Ja ovom katolibanima ne vjerujem ništa....
A što muslimajmune?
no Biblija no party
NIJE ZRINJSKI TOLIKO JAK NEGO SU OSTALI SLABI
Nije ovo vanserijski uspjeh Zrinjskog nego je sad ubacena i Konferencijska liga. Izbacili 1 anonimni klub i plasirali se a kad su Sarajevo i Zeljo dolazili do 3 pretkola LP nikom nista.
Dođite opet,ko Vam brani?
ja kad kažem da je ovo bruka i sramota kako doći do nekakve konferenciske lige, padaju minusi! Šta je ta izmišljena konf. liga?? popušiš 4 od 5 dvoboja i opet udješ u tu ligu! i kaže hostoriski uspjeh!!
Hrvati dijele bodove, a nasi jedva cekaju da izbace nase (Slobodu) iz lige
Za silna naguzivanja Borcu, Zrinjskom, Lištici dabogda ispali u 3 ligu.
Vico Zeljkoviću promjeni svoju odluku da fudbaler sa prostora ex YU nije stranac. Od 22 startna igrača samo 6 iz BiH i hoćeš uspjeh reprezentacije naiđe jedno s drugim.
Subota 20:45 igra Sarajvo!!! Svi na Kosevo po nova tri boda !!!
ujke namjestaju svojima
Podpredsjednik NDH (Kulenović), 5 ministara i trećina ustaške vojske i oficira bili su Bošnjaci.
Cista namjestaljka, imaju igraca vise od 64 min i gola nece da daju, kladinica sve zna, kvota juce bila 1.19, danas 1.35, ko imalo prati zna o cemu govorim...
Ostavljaju ih u ligi. Znaju da su najjači, i da niko drugi neće im uzeti ni boda od konkurenata Posušju.
Kladionica radi lagano ...
Eto para. Još jedna prevara
Nije Zeljo los vidis da su ovi i Zrinju roknuli
Bravo za Posušje zrinjskom opomena pred iduće utakmice da se ništa ne može samo dobit.Da mora zalaganje bit 100 %. Ili se gube bodovi