Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posralo se pola nacije po ljudima i sada ocekujemo da budu ponosni i podignutih glava, zanimljivo. Sto se mene tice neka se oproste odmah i vrate kuci, za mene su veci i od Mesija i Kristine svaki po na osob. Ali jok treba doci iz ove rupetine u kojoj zivimo i ispuniti ocekivanja par miliona idiota koji zive na ovim prostorima i koji ne vide dalje od nosa koliko su zagrizli u svoje ego-e i nametnute obrasce razmisljanja, od nacionalistickih, pa do sportskih i religijsko-mahalskih. Golemo je danas stati pred ogledalo i viditi ko si zaista, zato je lagano stati pred racunar i otvoriti svoju malu deformisanu dusu, te sve nagativne stvari pripisati saci jadnika koji se bore da usrece ovu hrpu sljepaca ovde.
Kada sam rekao stati pred ogledalo mislio sam na tebe "serbine" ;)
Ovi momci, nasi zmajevi su uradili ono sto smo ocekivali od njih, to je odlazak na SP pa tamo sta Bog dao, i evo Bog nije dao da idemo dalje i sta sada treba, pljuvati po njima, pljuvati po covjeku Susicu koji je odveo ove momke prvi put na SP. Puno smo ocekivali za prvi put. I sex prvi put traje krace od ocekivanog!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pa hoce li se ona je-bena fifa oglasiti; reci da nije bilo posteno. Nismo dobro odigrali ali nismo ni zasluzili da izgubimo. Da li se ikad desilo da priznaju gol koji je direktno uticao na ishod svega? Zasto se niko od ovih nasih iz reprezentacije ne buni; kao da su stimali sve.
Spasen je onaj prvi pogodjeni, svi ostali su taoci ovakvog sistema. Mislim da bi to trebali uraditi sa Iranom, ili se pokupit i otic kuci; ja bi tako uradi. Neka nas kazne ali dosta vise ovog lopovluka.
oni i kad se oglase kazu sve je bilo cisto , sudija je uvjek u pravu , ovako nek bar sute , lakse nam je :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za ovo sve je kriva fifa ?sjedim ja danas u kaficu pijem kafu sa djecom kad cujem komentare sa strane , tri tipa komentarisu bas tekmu bih nigerija sva trojica su stranci portugakac , svedzanin i danac i ja sam takodze vani da pojasnim. Ubacim se ja u razgovor njihov pitam gledaju se sve tekme pa naravno jeli svjetsko ili ne kazem ja njima da sam bosanac i hercegovac a oni meni bosna je dobro igrala protiv argetine mozda cak i bolja ali i nigerije , e sad dolazi zanimljivo po njima smo pokradeni od fife jer se stimalo francuzima losiji protivnik nigerija ili iran dabi oni igrali polu finale ili finale . Sta mene za to briga kad smo ispali a oni meni odgovaraju bidnite sretni i ponosni vi ste bili na svjetskom neke fudbalske sileine kao SWe,danci,turska,skoti itd nisu tamo .
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
Eto proslo je i to procice i zadnja tekma na SP .E sada bilo bi posteno da fino sjednu gospoda fudbaleri i strucni stab i poloze racun i objesne ovim NAVIJACIMA sta se desilo. Gospodo draga niko vas niti pljuje niti vrijeda ali isto tako gdje god ste igrali na ovom dunjaluku bili ste kao kod kuce. Mislim da su ovi navijaci koji vam pune stadione zasluzili pravu istinu DA NAM OBJASNITE POCETAK PRIPREMA ZASTO SARAJEVO A NE ZENICA ,ZASTO BOJKOT AKO SE NE POZOVE IBRICIC ZASTO ONAKVA RAZLIKA U IGRI PRISTUPU ISTOJ PROTIV ARGENTINE I PAR DANA POSLIJE SA NIGERIJOM ZASTO IZALAZI IGRAC KOJI JE IGRAO SRCEM HAJROVIC A ULAZI IGRAC KOJI JE RUKU NA SRCE KLOC SALIHOVIC. I NA KRAJU ONO STO JE MENI LICNO ZASMETALO A TO JE PLAC NASIH POJEDINIH IGRACA NA KRAJU UTAKMICE I BLAZENI OSMIJEH DZEKE Gospodo fudbaleri ZAPAMTITE fudbal se igra za raju i ta ista raja dala vam je i srce i dusu. DOKLE GOD BUDE POSTOJALA REPKA BOSNE I HERCEGOVINE MI CEMO DA VAM DAJEMO I SRCE I DUSU .ALI ISTO TAKO DOBRO ZAPAMTITE KO SE BUDE NONSALANTNO PONASAO PREMA NASOJ SVETINJI TAJ NEKA ZNA DA CEMO SE OBRUSITI I NA NJEGA, MA KO GOD ON BIO
Ne bih nikoga davio,niti pljujem po njima. Tesko razocaranje i tuga ne zbog rezultata,nego igre pojedinih. A posebno selektorovih (ne)taktickih bravura. To,slazem se trazi par objasnjenja. A na sva ova pitanja uglavnom nam selektor treba odgovarati. Jer,je on taj koji je odgovoran i za pripreme i za izbor igraca,postavke igre i sl. Ako igrac ne trci,grijesi,lose igra. Ostavi ga na klupi,izbaci ga iz igre Safete! Makar to bio "dijamant"! Koji je to drugoligaski trenerski diletant! Pape,volio sam te i cijenio kao igraca,ali si kao trener daleko ispod igraca koje imas. Idi sam Safete,idi...
Nije majka klela sina sto je kocko,vec sto se vadio...
Sta s levate ostati gledati
Hajmo momci odigrat protiv Irana za prestiz pa nek bude i 5-4 za njih samo da se malo raspucamo i pokazemo da znamo igrat fudbal
Toliko problema u reprez. koji se kriju pod tepih,silni Spahić i Džeko koji vode glavnu riječ,ali kad se narucuju clanci kako smo mi velesila,kako smo ovo ili ono,i pise se onako kako nije ni blizu,podize se rep mnogim igracima,koji realno igraju u malim klubovima,onda je jasno da mi ne mozemo dalje...generacija Bolića i Barbareza je bila najbolja koju smo imali
Kakvi Zmajevi?
Koji smo mi kreteni, ode u brazil i otkaze kartu za zadnju utakmicu jer smo izgubili od nigerije!! Ne zasluzujete ni na TVu da gledate nase zmajeve furde jedne obicne...
MUHAMEDA KONJICA ZA SELEKTORA!!!
HAHAHAHAHA kad ga cujem kako komentarise odmah se po ledjima izaspem
NIGERIjci osutali pored naseg gola, Muhamed : "Znaaci divan poteez..."
sad pijevaju ma bolinas uho za sve dobili smo dobre premije.jabi dao iranu da pobijedi sa ceri gola cuskijati.
Ima i dobrih stvari nakon svega. Skontali smo neke stvari poput: - Susic je nula od selektora i nije vise sposoban voditi ovu reprezentaciju. Treba nam selektor koji ima ne samo mozak nego i muda da objasni nekim igracima neke stvari. - Treba se ponasati prema Dzeki kao Pellegrini, trci li odjebi na klupu. - Vrijeme Misimovica je davno proslo. Pjanic treba biti jedini plejmejker. - Kolasinac mora igrati, nikad vise Lulica na LB ali opet.. ko to nije znao osim retarda Susica? - Hajrovic i Besic predstavljaju veliku nadu BiH fudbala. - 4-5-1 je odlicna formacija za nas tim (Samo sto Safet bez razloga izbaci pola odbrane i zamjenio ih igracima koji igraju rijetko za BiH ili koji inace igraju u sredini). Bice bolje aBd.
-Susic je nula od selektora - TACNO -Dzeko je odigrao onako kako mu je Susic rekao. Nije uopste bio tako los; -Pjanic je vise od Dzeke podbacio -Kolasinac ce igrati (nadam se umjesto Spahica) -Hajrovic OK; Besic prosjecan igrac; izgubice se u hlavospjevima na Klixu -Ako onih 5 ne trci i ne igra kako treba a od onog 1 (Dzeko) se ocekuje da se vraca na 16 i sam uzima lopte, onda ce u buducnosti vazda biti ko i s Nigerijom Bice bolje abd - TACNO! :-)
Dzeko nije trcao jer mi nije cejf, a ne zbog toga sto je mu Susic to naredio. Ne razumijem koji izgovor Dzeko ima da nestvara pritisak dok gubimo 1-0 u 85-toj minuti. Pjanic uopste ne igra u svojoj poziciji, mozda je zbog toga bolji za Romu nego za nas! Pjanic je dodao barem 3 fine lopte Dzeki, koji ih ne zna fino primiti. Besic prosjecan igrac????? Taj prosjecni igrac ima 21 godine i cuvao je Messija za 60 minuta, ti sigurno znas bolje nego nogometni strucnjaci koji ga hvale oko cijelog svijeta. Dobro je strucnjace, dobro je.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NEMA LJUDI AUTORITETA U REPREZENTACIJI !
Susicu nazovi Osima nek ti kaze kako da igras. Vidis da ne znas sam nista.
Najbolje bi bilo da puste Iranu da prodje da pruime 4 gola :)