Ima i dobrih stvari nakon svega. Skontali smo neke stvari poput: - Susic je nula od selektora i nije vise sposoban voditi ovu reprezentaciju. Treba nam selektor koji ima ne samo mozak nego i muda da objasni nekim igracima neke stvari. - Treba se ponasati prema Dzeki kao Pellegrini, trci li odjebi na klupu. - Vrijeme Misimovica je davno proslo. Pjanic treba biti jedini plejmejker. - Kolasinac mora igrati, nikad vise Lulica na LB ali opet.. ko to nije znao osim retarda Susica? - Hajrovic i Besic predstavljaju veliku nadu BiH fudbala. - 4-5-1 je odlicna formacija za nas tim (Samo sto Safet bez razloga izbaci pola odbrane i zamjenio ih igracima koji igraju rijetko za BiH ili koji inace igraju u sredini). Bice bolje aBd.
-Susic je nula od selektora - TACNO -Dzeko je odigrao onako kako mu je Susic rekao. Nije uopste bio tako los; -Pjanic je vise od Dzeke podbacio -Kolasinac ce igrati (nadam se umjesto Spahica) -Hajrovic OK; Besic prosjecan igrac; izgubice se u hlavospjevima na Klixu -Ako onih 5 ne trci i ne igra kako treba a od onog 1 (Dzeko) se ocekuje da se vraca na 16 i sam uzima lopte, onda ce u buducnosti vazda biti ko i s Nigerijom Bice bolje abd - TACNO! :-)
Dzeko nije trcao jer mi nije cejf, a ne zbog toga sto je mu Susic to naredio. Ne razumijem koji izgovor Dzeko ima da nestvara pritisak dok gubimo 1-0 u 85-toj minuti. Pjanic uopste ne igra u svojoj poziciji, mozda je zbog toga bolji za Romu nego za nas! Pjanic je dodao barem 3 fine lopte Dzeki, koji ih ne zna fino primiti. Besic prosjecan igrac????? Taj prosjecni igrac ima 21 godine i cuvao je Messija za 60 minuta, ti sigurno znas bolje nego nogometni strucnjaci koji ga hvale oko cijelog svijeta. Dobro je strucnjace, dobro je.
Prikaži sve komentare (106)