Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji pederluk
Puyol gospodin čovjek. Jedan od rijetkih Barceloninih igrača koji nisu dobrice na silu i glumu, već istinska legenda i čovjek.
''da dignem te'' (kad padnes) :D
Tražite izlaz iz financijske krize? Kupovali ste razne lažne pretplate i dojave te gubili novac? Kod nas toga nema, mi vam nudimo nešto novo i sasvim pošteno, bez dojava i lažnih obećanja. Provjerite na našem blogu: balkan-analize . blogspot . com (morate link upisati spojeno, ja sam ga napisao odvojeno jer mi ne želi objaviti komentar ako stavim cijeli link). Na tom blogu možete saznati sve moguće informacije o nama. Također lajkajte i našu facebook stranicu..
"Kod tebe sam se osjećao zaštićen i znao sam ako ja napravim neku grešku ti ćeš uvijek biti tu da me spasiš" Dobro je imati zaštitu, pogotovo kad si najveća rupa u odbrani koja je Barca ikad imala.
Ma ti sine nemaš pojma o životu !! Vjerovatno si počeo gledati fudbal u zadnje 3 godine !!
Moj drug, kad se jedna kanta od igraca proslavi uz legende kao sto su Puyol, Abidal i Busquets, koji mu konstantno cuvaju dupe i ispravljaju njegove greske, to ne znaci da je to ustvari dobar igrac.
Wenbley :D
Jos da mu ga zafanfaris i extra. Nece Sacira ljutit, a i kosa im je slicna
trebali ste i pjesmu od sase staviti da upotpunite atmosferu
Ala Saša Matić :)