Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj ovih hoče zaradu od tv prava, sloga iz simnog hana navodno očekuje 15 miliona funti od tv prava.
Sve sto i ptice znaju savezi neznaju.To je i u yugi bilo.U BIH i dalje bice.Ni svijet od tega imun nije ,pa zato se ponegdje i ponekad fudbalski sudija i prebije ili druga vrsta afere izbije.Nek je Zeljo prvak i nek Sloga udje sve je regularno za saveze tudje.
Pa u Bosni je namjestena prognoza vremena a kamoli ove utakmice u pecenjak ligi.
Ali svejedno Travnik o namještanju ko kurva o poštenju
namješta se Slogi Simin Han i Zvijezdi. tuzlanski lobi. Pogledajte zadnje kolo Sloga SH - Gosk i Zvijezda-Travnik
Najvise stimaju SMRADajlijama, od Ivice Osima pa nadalje... Sve su im utakmice placene, a oni se dice kupljenim utakmicama i titulama, dok se brukaju po pretkolima evropskih takmicenja gdje ih redovno trpaju ispodprosjecne amaterske ekipe sa Malte, Kipra, Albanije, Bugarske, Rumunije... TRAGIKOMEDIJA
Zeljo i Sarajevo su vise napravile u evropi od bilo kojeg drugog kluba u ovoj drzavi hadalju jedan