Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste bi fashisti???? neka ovih zujalica, to je dio afričke kulture.bolje i crnačko zujanje nego arapsko zavijanje
Ti si PANJ, jer šta su crnogorci nego Srbi? Crna Gora nije ni postojala kad su se pojavile gusle. Konju.
@ gusle panju jedan, gusle su tradicionalni instrument na podoručju Crne Gore! da bi bio nacionalista, moraš nešto imati u glavi, ali ti izgleda primaš samo u pakaš, a ništa u glavu pa pokušavam imati razumjevanja za tebe :D
Dobro su se sjetili. Ono sra.nje se ne može trpjeti. Smanjio sam TV na minimum. Mogu mislit kako je igračima i navijačima na stadionu.
Ide to na racku svima, maloprije kontam smanjit cu ton na TV\'u i upalit cu radio, jest vraga, jos gore u PM, a neki su se fudbaleri a pogotovo komentatori koji su prisutni tamo poceli zaliti i na preglasnu africku muziku koju pustaju, kazu da se maltene moraju derati... SP samo u Evropi !!
Kada bude Srbija igrala svirace gusle a ni one nisu nista bolji inst. od ovih crnackih fuj fuj FUJ
Teks, Ti si smrdin izgleda? Šta tebe briga jel mi se dedo krstio? Bar je ovdašnji, a ne anadolac ko tvoj što ti karo nenu na prvu bračnu noć. U tebi je više muslimanske krvi nego u mnogih muslimana. Đaba ti krst i slava. Ti si muslić.
Stoko rasistička
izdrzim gledat 45 min..poslje u glavi mi zuji 90 min
Duvaš ti a duvam i ja,dva prekrasna balončićaaaa !!! ,,,,,,,,,@Teks gen.ocidaš,duvaj ga i ti !!
Hamo, divi Džeke s trubama, ipak je otišo na svjetsko.
nista vi bolji niste od bilo kojeg rasiste,treba ukinut mogucnost komentara na ovom portalu
samo budala je mogao dati organizaciju SP ovim maaymuniima. vec je prijavljeno nekoliko hiljada kradja pljacki i otimacina posjetilaca
evo upravo gledam utakmicu, i stvarno je bezveze sto se ne cuje nista drugo osim ovog dosadnog zujanja...ubi atmosferu
Meni iskreno i ne idu na živce,ali i oni kojima idu na živce ne moraju ostavljati rasističke poruke.