Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Like= ako si pravi bosanac, bez ozbira na vjeru, koji volis svoju domovinu, koji si protiv podjele Bosne. Koji si po vaspitanju pravi bosanac i koji imas bosansku kulturu.. Dislike= ako ne volis Bosnu, ne smatras je svojom domovinom i ako se ne smatras bosancem
Lajk ako bi sad nekoga povalio i ako mislis samo na sex!
@hodza Moze li i ako pijem za bajram?
like ako si pravi pravcati musliman, dislike na hrvate i srbe.
Ako ne mozemo pobjediti ove hantrage od reprezentacija onda i nismo za SP Mislim da nece biti nekih vecih problema
KOJA PANIKA, TOM VAŠOM GRUPOM BI SE JA PROŠETAO SA ŽENSKIM NOGOMETNIM SAVEZOM.
Boli me k.u.r.a.c za davno...davno
zakljucak : treba srusiti kosevo :)
Ovo, mislim nazalost da je jedan od jedini elemenata u nasem drustvu sto je pozitivno (to je jeste nasa reprezentacija). Kada cijela zemlja propada (i moze se sigurno reci da Bosna vise nije sto je nekada bila- sto smo je nekada gledali kao jednu normalnu zemlju), ako nista drugo- neka sa srecmo mi se kvalifikujemo za svijetsko prvenstvo. Malo nade, bar u sportu.
Ostavite se ovoga hocemo sjedeci fudbal
tradicija je tu da se rusi... ABD
a što ne mogu ovih novinarskih preseravanja u samom pisanju teksta, citiram: \"Crvena furija, koja je 2008. postala prvak Starog kontinenta, u Murciji je porazila izabranike tadašnjeg selektora Ćire Blaževića...\" zar nije bilo lakše napisati: \"Španija, koja je 2008. postala prvak Europe, u Murciji je porazila BiH...\" šta pokušavate ovim sinonimima, uljepšati tekst? ma glupi ste ispali do bola!
rekordi i rezultati su tu da bi se rusili,naprijed BIH !!!
Like ako si dislike
A di ce Lasva jadan ne bio hihihihihihihih
NIKAD NISTE NITI CETE SAD BOSNI JE SUDJENO DA NE IDE DALJE OD BARAŽA
Ovo još niste vidjeli. Zavirite na minutu na moj blog. Igram niz do trećeg dobitnog listića. Prvi listić krenem sa 1050 kn. Ukoliko je dobitan, cijeli dobitak ulažem na drugi listić. Ako je i drugi dobitan opet cijeli dobitak ulažem na treći listić i ako je dobitan stajem i uzimam novac sa strane. Ako je nakon trećeg listića dobitak npr 5650 kn (minus početni ulog 1050), znači da sam zaradio 4600 nakon jednog niza od tri listića. I tako sljedeći dan krećemo u novi niz od prvog listića sa 1050 kn. Padnemo li recimo na drugom listiću, sljedeći dan se opet vraćamo na početni ulog. Zaradio sam do sada blizu 50 000 u samo pola godine. Preuzmite i 22 besplatna sistema koja vam nudim. Samo provjerite na mom blogu o čemu je riječ i javite se na mail. WWW . ORGAN . BLOGER . HR