Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neke se stvari ne mogu kupiti novcem!
fe.đa haj tr.kni do stadiona i uslikaj stolice na stadionu otoka, da vidimo kako to izgleda . haj ziv bio.... hvala...
Sta ce bola igrat doveli Vladavica a on reko necu ja doc bez juge a jugo nigdje 2 godine nije iograo samo pio po kafiicma stomak mu ko u dedara nekog.A i vladavic je pjano zestokii zatop se i vratio vamo d amoze piti sa rajom.Kad njih otjeraju bolje ce igrat obecavam vam!
samo nesretnici uzimaju tudji identitet, mozda sam ja jadnik, al i ti si kume
ti si neki novinarcic iz redakcije cim branis te papke
ja sam papcic prigradski i zivim u Austriji imam 16 god. i zelju sam gledao samo jednom uzivo ali nema veze imam zato internet.
A JA SAM INAČE PIIZZA OD NAŠEG TRENERA NAJBOLJEG POSLIJERATNOG KOJI NIŠTA NIJE OSVOJIO I KUPILI MU ZADNJE ČETIRI UTAKMICE, AL NEMA VEZE JER JA SAM NJEGOVA PIIZZA. INAČE S.E.R..EM PO FORUMU JER MI JE DOSADNO I ETO
fuj dabogda ispali iz lige pravi vjestacki klub, zbog gracica 1000 trenera promijenio i cala je dobar bio on ga radi jednog poraza mijenja nikad nista tako postic nece silu gracic neku provodi, ko sto rekose gore neke se stvari nemogu kupit novcem, slava, historija, titule, navijaci... ono zbog cega se igra fudbal ti gracicu nemas i nikad neces imat dok je zelje i sarajeva u ovome gradu...
bit ce bolje... al u qrcu
Njih vise ni Bog ne moze izvuci.
hajd koji kmjesec pa cu trazit novog trenera..
ma ta če olimpic željo mu svake godine kroz noge probaci!
NORMALNO JE DA SE TRENER MIJENJA KAD NEMA IGRE I REZULTATA .JEDINO MOJE SARAJEVO OTJERA NAJBOLJEG POSLIJERATNOG TRENERA MIRZU IAKO SMO IMALI IGRU A MIRZA NAM JE DONIO VICESAMPIONSKU TITULU .SAD NOVA UPRAVA KUPUJE BODOVE DA DOBIJE POVJERENJE NAVIJACA A IGRACI NISU PRIMILU PLATU ZA JUNI . BRUKA I SRAMOTA.
@old town E jadan ti. Nekulturni, bezobrazni, iskompleksirani, isfrustrirani...
sarajevo x.com -u jeb em mame svima pojedincno