Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MESSI 10 ...pa svi ostali
Koliko netacnih podataka pa ovo je strasno. Silvio Piola je zabio 290 golova u najjacoj ligi Italije. U Engleskoj se fudbal igrao i prije Premier Lige. Najbolji strijelac u najjacem razredu Engleskog fudbala je Jimmy Greaves sa 357 golova. Alan Shearer je dao 283,a ne 260 koliko ste naveli.
Kad jedan od najboljih klubova svijeta svoju kompletnu filozofiju sporta i pristupa igri prilagodi nekom poput Messija i pritom on nikad ne zazeli promjenu, sve je moguce. Messi je neopterecen ikakvim pritiskom, psihicki nedodirljiv, igracki superioran u odnosu na svakog ko je pipnuo fudbalsku loptu. Barcelona mu to daje. Jedino sto je bih ja licno volio je da Messi uradi je presalta u 5. brzinu. On nije, po meni, jos dosegnuo svoj vrhunac i moze biti bolji, za razliku od svih ostalih.
Ubica
Najbolji strijelac u Engleskoj je Jimmy Greaves sa 357 golova.
promijeni klub,dokazi se u engleskoj i Italiji gdje prave odbrane rade svoj posao,a ne kao po spaniji ako te poprijeko pogledaju odmah crveni karton!
Messi 333 utakmice 300 golova Ronaldo 224 utakmice 246 golova pametnom dosta. Yebo vas mesi.
Brojis utakmice kad je Messi imao 17 godina i ulazio po 5-10 minuta pred kraj. Uporedi statistiku od kad je Ronaldo dosao u Real, iako je i tada Messi imao 21g, Ronaldo 24. Da ne pricam o tome da je Ronaldo statistiku nabijao vecinom na velikanima kao sto su Granada, Rayo, Espanhol, a kad se igraju bitne utakmice pojavi se samo ako je neki penal poklonjen. Da ne spominjemo sta je Real osvojio od njegovog dolaska, a sta Barca.
@Dope iskreno boli me tuki za obojicom, bas zbog toga sto kazes, al samo gledam cinjenice kad su se vec ovi novinari uhvatili tog malog utajivaca poreza. Ronaldo ce ga prejebat u svakom segmentu ukoliko ostane u madridu jos koju godinu ( messi 5 godina vise igra u spaniji od ronalda ).
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Covjek je ubjedljivo najbolji.... Nema tu puno filozofije....