Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste oštećeni ste ikande vas oštetio hahahahaj
Nisam navijac sarajeva, ali stvarno serete. Ako je neko ostecen to je sarajevo, a centar ste presli tri puta u toku utakmice. Ne blamirajte se po medijima.
SARAJEVO BILO BOLJE PET PUTA.......A VI OSTECENI........HAHA....OSTECENI U VUGLA....
Ne znam kako ih nije stid reći bilo šta za ovu utakmicu. Nema više titula i Evrope po nacionalnom ključu i na karte "ugroženosti", borite se pošteno isključivo na zelenom terenu. Iako sam navijač Želje, gledao sam danas snimak utakmice jer pratim cijelu PL BiH, Sarajevo je zasluženo pobjedilo, samo ih je luda sreća spasila što nisu primili još par golova. Sarajevu poništen čist gol i nije sviran penal a vie nije stid da se žale na suđenje zbog jednog ne dosuđenog prekršaja koji nije uticao na konačan rezultat. Suđenje uopšte nije bilo domaćinsko!
ispadaju 3 srpska 2 muslimanska i 1 hrvatski tim,slavija ,drina,rudar,travnik,mladost,vitez
Ja mislim da vas je Sarajevo majoriziralo. Sukladno tomu, treba pokrenuti zaštitu vitalnog nacionalnog interesa.
Sestre vam se na*** u pičku,dabogda vas željo dobio 5 razlike.
ja sam hrvat musliman i mora se priznati da su hrvati katolici u pravu. ovo je zaista muslimanska liga.
o hrvatski muslimanu, valjda si do sad trebao nauciti da nam je u nasoj divnoj vjeri zabranjeno lagati,a Bogami i petljati,to je vise onako papinski. ;) . Cist gol,cist penal + crveni karton ide neminovno zbog namjernog igranja rukom u 16ercu,stvarno su osteceni nema sta.
to sam i jucer rekao. muslimanska liga. hrvati katolici moraju sutiti i biti 10 puta bolji od ostalih da ju osvoje.
KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
tako po selu pricaj. ja te ne razumijem.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mamu vam jebem ustasku !!!
¨Petrović u drugom poluvremenu u potpunosti promijenio kriterij suđenja¨, koji retardi.. RECITE HVALA ¨SUDAC¨-- što niste katastrofu doživjeli
cuj ti fas*sta i ubojica sto se javljaju cist penal i cist go Sarajevu su ponisteni, to je sinoc cijela javnost mogla vidjeti vjerovatno su i skutori vidjeli, pa da bi umanjili percepciju javnosti da se sudilo da njihovu stranu, pisu razna reta*dirana saopstenja
Mozda iz nekog vaseg aviona, mamu vam skutorsku
Ako neko ne treba pricati o sudijama i sudjenju nakon ovog kola, onda je to gospoda iz Sirokog Brijega!
iz avjona seslabo vidi lazes
Paglu si ko' karn'a,ali ipak sam se nasmijao !
staje paglu dze to
TAKO JE!!!!!!!! UBICE IZ LIŠTICE PRAVDA STICI CE MAJ KU VAM VASU JE BEM ONU PODMUKLU POKVARENU
ante karino, daj svoj pravi identitet, hajde karino, da ti karam sina karino jedina obicna
anre....da mi te je sresti....vidio bi ti kako musa dere jarca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kojeg aviona ????????????? Zadnji avion BH Airlinesa stoji parkiran 2 mjeseca ispred hangara na aerodromu. Moglo se mozda vidjeti da je bio kakav dron sa zastavom Velike Bosne i Hercegovine !