Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva sila njemaca sa B sastavom osvojiti kup, kapa dole majstori!
da su igrali sa prvim sastavom, kup ne bi imao smisla xD
@patos@to je u Srbiji normalno ,ali Mazić nije imao većih grešaka jeste da su Čileanci provocirali jer teško je biti četvrti na svijetu a pobjede te neki nepoznati klinci
Njemacka, drzava za koju radis i koja ti plati za taj rad. Drzava u kojoj se samo radom dokazujes. Drzava koja ne voli mise, parastose i fatihe. Koja zna kad je pobjedila i kad je izgubila. Koja podvuce crtu i ide dalje. Drzava koja je nedokuciva onim koji je i danas drze pod okupacijom.
Mogli su do penala igrat da cile nije zezno onaj u odbrani sto su mu loptu pred golom uzeli
Fudbal je igra u kojoj je Švabo uvijek pobjednik. 👍
We all live in... Germany Germany... is wunderbar
@opp na aparatima.
Ova njemacka djeca mogu glat zaigrati i na svjetskom i opet bi daleko dogurali, a mozda i osvojili. Neuer, Boateng i ostali ih mogu gledati od kuce :)
MEINE DAMEN UND HEREN UND SCHON WIEDER DEUTSCHLAND,,,,,👌👌👌👌👊👍👍👍👍⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽
Ove Svabe su strojevi za sve. Ljudi su uspjesni u svemu, mentalitet, disciplina, rad, skolovanje, tehnika, sve u Bogu. Moze pricat ko sta hoce al ovaj njihov mentalitet u svim segmentima zivota su izradili i napravili Karl Marks i Hitler.
VAZNO JE DA JE DA JE BOG STVORIO NJEMCA, ZA OSTALO CEMO LAKO
@celoni Njemci se mnogo cime imaju pohvaliti, ali to svakako nije dvojac koji si naveo. Osnova njemackog kapitalizma je u kalvinizmu. Citaj Webera
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fudbal je igra u kojoj igraju 22 igraca i uvijek pobijede Nijemci. Lineker.
pobjednicki mentalitet i maximalna disciplina
Kakva igracina je draxler strasno
Ovo može samo švabo ,sa drugom ekipom osvojiti pehar konfed. kup sve djeca
Prvi strijelac takmicenja: tri njemca lol
Vidal djubre nevidjeno !!!
Fudbal odavno više nije što je nekad bio. Sad uglavnom sudije odlučuju ko je pobjednik. Sve je korumpirano i namješteno.