Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cist penal ko suza.... Ovde ni var nije potreban..
Naslov vam je da Bog sacuva, stvarno ste Viiiii amateri nevidjeni... 😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Mikimaus liga
Ruka u prirodnom položaju 🤣🤣
selam
casting show
Sta je ovdje sporno??? Bio bi skandal da ga nije sviro. Sta je alternativa, da svako moze rukom po lopti kako hoce?? Cak je i golman impulsivno ljut na saugraca predpostavljajuci posljedice.
Iz nekog razloga, ko god piše ovaj članak ili o fudbalu u SA, vazda nesto ponizava, pokušava prikazati kao nesto, manje vrijeđao, I tome slično. Jeli upitaju urednik koji svoj lični stav pokušava nametnuti, ili je neki lobi od nekud.. ili bi da vam Saudici plate da fino pišete.. ovaj članak je amaterski, Bratko!
Ma pisu pogrdno zbog generalno misljenja o saudijcima jer ne pomazu Palestini, ili je urednik ljubitelj Messija pa da ponizi ligu u kojoj igra Ronaldo i ostvaruje zapazene rezultate.
Geograf, koje zapazene rezultate? Ronaldo otisao u Arabiju u tim koji je bio prvi na tabeli pa se plakalo da nema sa kime da igra jer je izgubio sve trofeje u prvoj sezoni. A Messi u prvoj sezoni u Miamiju ima u 13 utakmica, 11 golova (0 penala!), i 5 asistencija i sa zadnjim timom u ligi osvoji kup. Nevjerovatno
Udario mu po ruci zato je lopta od skocila uvis,da je po lopti otisla bi prema terenu.
Ovo ne može biti nikako jedanaesterac, jer je ovo ometanje golmana koji ima loptu u rukama. Ovde je trebao biti dosuđen slobodan udarac i žuti karton za igrača koji je dirao loptu rukom.
Njegov saigrač!!!
Debilić gubi i po arabiji
Inace u engleskoj nema greski,ove sezone 11 tragicnih odluka,2degredscije u drugu ligu sudija itd…
Gdje ces poredit englesku ligu sa ovim amaterima 🤣
Sudjenje u engleskoj ligi je vrlo cesto gore od amaterizma...ne pricamo o igracima i klubovima.